Skip to main content

London - Konferenspaket med fotboll

Populära London

London är populärt för gruppresor och varför inte kombinera konferensresan med en fotbollsmatch i världsklass? Vi kan ordna biljetter till samtliga klubbar. Utbudet av teatrar, fotboll, mat och pubar är gigantiskt och det finns någonting för alla smaker. Shoppingen i London är naturligtvis bland den bästa i världen och här hittar man något för alla smaker och storlekar. På Bond Street hittar man de stora modehusens butiker, i SoHo de lite mindre designerna och på Oxford Street blandas H&M med ‘passa på-butiker’ och skoaffärer.

 

Kontakta oss för detaljer>>

Destination

Förutom de traditionella sevärdheterna såsom Big Ben, parlamentshuset och slottet Towern har staden nu fått London Eye, ett gigantiskt pariserhjul vid Themsen. Gör ett besök på imponerande Tate Modern Museum och njut eller förfasas över de annorlunda utställningarna.

Det är ingen dum idé att pricka in sitt besök när ett av Premier League-lagen spelar match. Fotbollstok eller bara måttligt intresserad – det spelar ingen roll, det är en oförglömlig upplevelse oavsett. 

London har genom historien haft stort inflytande på kultur, finans, handel och politik både nationellt och internationellt. Internationellt har staden gynnats av Storbritanniens dominerande ställning, dels som kolonialmakt men även genom en framträdande roll inom handel och politik. Än idag utgör London ett av världens största finansiella centra och har en av de högsta BNP i Europa.

London har även en framträdande roll inom utbildning och kultur. Staden har en lång rad anrika museum, bibliotek, teatrar och liknande kulturcentra som tillsammans förvaltar ett kulturarv från både Storbritannien och världen.

Som turist i London finns det mycket att göra och se. Vill man hinna med så mycket som möjligt gäller det att planera lite grann.

För att se så många turistattraktioner kan ett tips vara att åka en dubbeldäckare (de som har guidade turistturer). Eller ta tunnelbanan (Circel Line tar dig till flera huvudattraktioner), för att spara på fötterna. Ett tips är att köpa ett helgkort på tunnelbanan. Taxi är även ett bra alternativ, men lite dyrare. 

Turismen är även en väldigt viktig del för Londons ekonomi då nästan 350 000 heltidstjänster skapas just på grund av turismen. Omkring 15 miljarder pund omsätts av endast turismen och efter Paris så är London den mest besökta staden i Europa med närmare 15 miljoner internationella besökare per år.

Som storstad har London allt. Stora exklusiva varuhus som Harrods och Harvey Nichols i Knightbridge och på gatorna Old Bond Street och New Bond Street trängs de stora märkena Armani, Burberry och Louis Vuitton. Den stora shoppinggatan i centrum är Oxford Street, stor trängsel på lördagarna och här finns alla stora klädjättar som H&M, Top Shop och även Laura Ashley´s butik. På Hamleys leksaksvaruhus (7 våningar) finns allt för barnen och är du här i december är julskyltningen fantastisk. Marknaderna är många men gatumarknaderna i Notting Hill och Camden är de mest kända.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs