Skip to main content

Näset - Linkspaket

Spela klassisk Links på hemmaplan i år!

Två av Sveriges absolut bästa links golfbanor hittar ni i Vellinge Kommun nere i Skåne. Här spelar man året om och banorna är i härligt skick redan tidigt på våren och långt in på vintern.

 

Boende

Boende

Höllviksnäs möten mat logi

Höllviksnäs möten mat logi i Höllviken ligger nära strand, hav och fantastisk golf. Här får du uppleva underbar natur och njuta av den friska havsluften. Här erbjuds rum i olka storlekar till god standard, en stor frukostbuffe och hög allmän service. Restaurangen bjuder på riktigt god mat i hemtrevlig miljö med en värmande brasa och härlig havsutsikt. Det går även bra att koppla av i spa-avdelningen. 

I detta golfpaket spelar ni på toppbanorna Ljunghusen GK och Flommens GK. Två kanonbanor med ett avstånd på endast 10 minuters bilresa från ert boende. 

 

Golf

Golf

Näset Links golfbanor

Detta paket erbjuder 2 topp Svenska Links golfbanor. 

Ljunghusen GK

27 hål klassisk links, ett charmigt klubbhus med en utsökt restaurang. Här finns gott om träningsmöjligheter på range, puttingreen och korthålsbana. Ljunghusen GK har en fantastisk miljö och dessutom högsta klass på golfspelet.
Links, när det är som bäst! En bana man absolut kommer minnas!

Flommens GK

En av landets äkta linksbanor beläget i Falsterbonäsets naturreservat. Banan är mycket strategisk med en massa vatten i spel och en ofta närvarande vind som sveper in från Öresund. Flommens GK en unikt charmig bana som ger alla typer av golfare en utmanande och framförallt en härlig golfupplevelse. 

 

Hyrbil/transfer

Hyrbil och transfer

I paket priset ingår inte hyrbil eller transfer. 
Kontakta oss med det behov ni har och vi hjälper er boka den bästa lösningen. 

Höllviksnäs möten mat logi är beläget 20km syd om Malmö.
Så har ni inte egen bil och anländer till Köpenhamn, Malmö eller Sturup så är ofta en hyrbil att rekomendera. 

För större grupper kan en storbil taxi transfer bli ett prisvärt smidigt alternativ. 

Kontakta oss med era önskemål vid er förfrågan och bokning

 

Om resmålet

Om resmålet

Några av Sveriges bästa stränder finns i sydvästra Skåne.

Här är vattnet kristallklart och sanden är vit och mjuk. De många strandkaféerna och restaurangerna gör badlivet här extra familjevänligt, och stränderna är även väl lämpade för aktiviteter som kite-surfing och vind- och vågsurfing. På Skanör-Falsterbo-halvön är de vita sandstränderna kilometerlånga. De känns igen på de karaktäristiska raderna av charmiga små badhytter i glada färger som kantar sanddynerna.

En av norra Europas viktigaste rutter för flyttfåglar går över Falsterbonäset sydväst om Malmö. Här passerar varje år 500 miljoner fåglar på sin väg mot Afrika, och varje höst besöker tusentals fågelskådare Näset för att få vara med om flytten söderut.

Bor man på "Näset" så ligger det precis mitt emellan Malmö och Trelleborg ca 20 min med bil. Här kan man lätt välja mellan småstadscharm eller storstadens puls. 

Se fler resmål

Nyfiken på andra resmål?

Se fler av våra svenska golfpaket med bra boenden och fantastiska golfbanor.

Se fler resmål >>

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs