Skip to main content

Manchester United - Fotbollsresor och biljetter

Här hittar du alla våra fotbollsresor och biljetter till Manchester Uniteds matcher. Välj och boka enbart fotbollsbiljetter eller välj till hotell och flyg.

Sök resa

Matcher kommer inom kort

Fotbollsresor till Manchester United

Se Manchester Uniteds hetaste matcher på plats i England. Vi skräddarsyr dina fotbollsresor till Manchester. Boka biljetter med eller utan flyg och boende med Here We Go Fotbollsresor.

Fotbollsbiljetter till Manchester United

Upplev stämningen från Old Traffords läktare och se Manchester Uniteds avgörande matcher i Premier League. Vi skräddarsyr din upplevelse där fotbollen står i centrum. 

Om Manchester United

Manchester United Football Club. Klubben grundades år 1878 under namnet Newton Heath LYR Football Club, men bytte 1902 namn till Manchester United FC. På sin hemmaarena Old Trafford har man spelat sedan 1910.

Klubben är Englands mest framgångsrika och har vunnit allt som går att vinna. Dessutom är klubben världens mest supporterstödda klubb. Se Manchester United på plats med Here We Go Fotbollsresor. Boka biljetter till Manchester här. 

Manchester United biljetter

Biljetter till Manchester Uniteds matcher finns att boka hos oss på Here We Go! Det gäller för både hemma och bortamatcherna och spelschemat hittar du längre upp på sidan. Upplev spänningen på Old Trafford eller stötta laget på deras bortamatcher. Säkra din plats och köp Manchester United biljetter nu för en oförglömlig fotbollsupplevelse!

Old Trafford – The Theatre of Dreams

Upplev Old Trafford, hemmaarenan för Manchester United, där fotbollshistoria skapas sedan 1910. Med sin kapacitet på max 75 000 åskådare, är Old Trafford Storbritanniens näst största arena. Det är inte bara en arena; det är en drömmarnas teater – "The Theatre of Dreams".

På Old Trafford har legendariska spelare fötts och mästerskap vunnits. Old Trafford är den ultimata platsen för att uppleva spektakulära fotbollsmatcher.

Arenan är känd som "The Theatre of Dreams". Smeknamnet har sin grund i Manchester Uniteds imponerade fotbollshistoria och de passionerade fansen, som drömmer om framgång och spektakulär fotboll på arenan.

Old Trafford - Sektioner på arenan

På Old Trafford finns det olika sektioner där fantastiska Manchester United supportrar samlas för att heja på sitt lag.

Old Trafford - Shortside

Shortside är de platser som ligger på den ena kortsidan av fotbollsplanen på Old Trafford. Denna sektion ger en sidovy över matchen.

Old Trafford - Longside Upper

Longside Upper refererar till de platser som är belägna längs ena långsidan av arenan, högre upp i sektionen. Dessa platser ger en utmärkt överblick över hela planen och är populära bland åskådare som föredrar en panoramavy över spelet.

Old Trafford - Longside Lower

Longside Lower är också belägen längs ena långsidan av arenan, men dessa platser är lägre ner mot planen.

Manchester United - Red Devils

Red Devils är smeknamnet för Manchester United. Smeknamnet har blivit en symbol för klubbens identitet och det har en rik historia som sträcker sig tillbaka i tiden.

Smeknamnet "Red Devils" började användas på 1960-talet. Laget hade då en framgångsrik era både nationellt och internationellt med sitt starka offensiva spel och klädda i röda tröjor.

Sedan dess har smeknamnet blivit synonymt med Manchester United, och det är något som klubbens supportrar bär med stolthet. Red Devils står för passion, hängivenhet och det intensiva fotbollsspelet som klubben är känd för. Det är en symbol för att aldrig ge upp och kämpa till sista visslingen på planen.

Derby med Manchester City

Upplev det heta derbyt mellan Manchester United och rivalen Manchester City. Detta är matchen som du verkligen vill se på plats i hemmaarenan Old Trafford, för att känna pulsen av rivaliteten i varje skott, dribbling och mål. Säkra din plats nu och gör dig redo att uppleva den mest spännande matchen i staden!

Manchester United Fans

Lagets fans utgör en av de mest passionerade och engagerade supportergrupperna i hela världen. Deras lojalitet gentemot klubben sträcker sig längre än att bara vara fans, de är en del av Manchester Uniteds själ och historia.

Köp matchbiljetter idag!

Fånga spänningen med Manchester United biljetter som du enkelt kan köpa högre upp på sidan vid spelschemat. Oavsett om du sitter på läkaren på Old Trafford, eller följer laget på bortaplan, väntar en äkta Premier League-upplevelse. Köp din matchbiljett nu och gör dig redo för en minnesvärd fotbollsupplevelse du inte vill missa!

Fotbollsresa till Manchester United

Boka din fotbollsresa till Manchester United idag och inkludera biljetter till matchen, hotellpaket med frukost där du väljer mellan trippelrum, enkelrum och dubbelrum. Gör din resa så smidig som möjligt genom att också inkludera flyg. Upplev fotbollsmagi på bästa sättet!

England har flera olika ligor. Premier League är känd för att vara den högsta divisionen av engelsk fotboll och lockar internationella fotbollstjärnor och stora publikmängder. Dessutom är ligan även en av de mest populära fotbollsligan i världen.

Se en Premier-League match från läktaren med oss!

Manchester United i Premier League

Manchester United, en av Premier Leagues mest framgångsrika lag, har historiskt sett dominerat ligan med flera Premier League-titlar. Klubbens omfattande supporterstöd och starka tränare har bidragit till deras framgångsrika resa genom ligan.

Med en historia av framgång och många storslagna ögonblick fortsätter Manchester United att vara en storspelare att räkna med i Premier League.

Manchester United i Champions League

Manchester United har en imponerande historia i Champions League och har vunnit turneringen flera gånger. Klubben har deltagit i flera finaler och har en tradition av att prestera på den högsta nivån.

Manchester United i FA Cupen

Manchester United har en framgångsrik historia i FA-cupen och har tidigare vunnit denna turnering många gånger. Klubben har har levererat spännande matcher och minnesvärda ögonblick genom åren.

Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson är en legendarisk forbollstränare som var tränare åt Manchester United mellan 1986 - 2013. Ferguson ledde klubben till många titlar och troféer, inklusive flera Premier League och UEFA Champions League titlar.

Han var känd för sin starka personlighet, ledarskap och förmåga att bygga och forma fotbollslag.

Ferguson har fått en läktare på arenan Old Trafford döpt efter sig, Sir Alex Ferguson Stand (tidigare Nort Stand) som tack för hans betydelse och bidrag till klubben.

Manchester bortom fotbollen

Utforska Manchester och upptäck stadens mångsidighet. Gör dig redo för spännande shopping i The Trafford Centre, besök intressanta Imperial War Museum North eller strosa runt i den ikoniska Manchester Town Hall med sin imponerande arkitektur.

Från transportknutpunkten Piccadilly Station når du alla sevärdheter på ett smidigt sätt. Manchester bjuder på något för alla!

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs