Skip to main content

Golfresor till Rom

Den eviga staden Rom har det mesta; historiska minnesmärken, vackra kvarter och läckra restauranger – och så ett antal riktigt bra golfbanor nära centrum.

Oaser finns överallt. Små trånga gränder dit inte bilarna når – historiska minnesmärken, trattorior, vackra piazzor, myllrande folkliv, dofter och pasta. Och så ett antal högklassiga golfbanor i grannskapet.

Vinodlingarna strax bredvid påvens sommarresidens Castelgandolfo och Albanosjön är Roms närmaste vinområde. Odlingarna är vackra och det är också områdets golfbana Country Club Castelgandolfo, som lär vara byggd i en gammal vulkankrater – i varje fall ser det ut så. Flera bra golfhål samsas på den lilla ytan.

Rom är huvudstad i Italien och var även huvudstad i det Romerska riket under antiken. Rom är huvudstad i regionen Lazio och huvudort i provinsen Roma. I Rom ligger även Vatikanstaten, centrum för Romerskkatolska kyrkan.

Rom är byggt på de berömda sju kullarna; Aventinen, Caelius, Capitolium, Esquilinen, Palatinen, Quirinalen och Viminalen. Genom hela staden flyter även floden Tibern, vilket är ett perfekt sätt att se staden. 

Rom - 4* Parco de Medici

5 dagar från 7 495:-

En storfavorit för weekendresenären - På oslagbart läge i en av Europas vackraste huvudstäder, Rom, ligger Parco de Medici som en oas för soltörstande golfare. Ett fåtal minuters transfer tar er till de båda flygplatserna Fiumicino och Ciampino och med taxi eller hotellets shuttle är ni i centrala Rom på enbart en halvtimme. Med andra ord en perfekt kombination om ni vill blanda högklassig golf med ett stort utbud av kultur, shopping, historia, nöjen och gastronomi under er semester...

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs