Skip to main content

Antalya - Konferenspaket med All Inclusive

Superlyxiga Turkiet 

Lyxiga 5* Topkapi Palace, ligger endast 15 km från flygplatsen i Antalya i Turkiet. Hotellet erbjuder absolut högsta klass, såväl när det gäller konferensfaciliteter som boende, förtäring och service. Väljer ni Topkapi Palace ingår allt i priset - flyg, transfer, konferensrum, boende och all mat och dryck. Här erbjuds även en servicegrad som inte bara motsvarar era förväntningar – utan överträffar dom. Konferensavdelningen kommer inte heller att göra er besvikna. Här finns salar för såväl mindre som riktigt stora sällskap.

På hotellet finns både inomhus- och utomhuspooler, gym, spa, tennisplaner, massagerum, så fritiden mellan konferenspassen är lätt att fylla ut.

 

Kontakta oss för detaljer>>

Destination

Antalya är en hamnstad i sydvästra Turkiet. Staden är den turkiska rivierans pärla, en spännande storstad och ett badparadis på samma gång. Kusten är fylld av ljuvliga stränder som passar alla smaker och längs kustremsan ligger mängder av högklassiga hotell och restauranger.

Den som vill ta en paus från strandlivet kan se fram emot utflykter till flera tusen år gamla ruiner och unika naturfenomen.

Det är inte många platser runt Medelhavet där man kan uppleva allt på en gång. Men i Antalya finns det mesta: stränder, shopping, nattliv, kultur, citypuls och inte minst ett turkiskt vardagsliv. Att staden är befriande icketuristig jämfört med andra orter på sydkusten, samt att den är vackert belägen, ­hamnar också på pluskontot.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs