Skip to main content

Sand Valley - Polen

En prisvärd och avkopplande weekend i natursköna omgivningar

Sand Valley är en modern golfanläggningen belägen i pittoreska Warminsk-Mazurskie-regionen, ca en timme sydöst om Gdansk och Gdynia. Här bor ni riktigt bra och med gott om plats i nybyggda och moderna villor som har 4,6,8 och 12 bäddar. Alla med fullt utrustat kök, sänglinne, handdukar, trådlöst internet, satellit-tv och de största villorna är även utrustade med bastu, pool, öppen spis och grill. Frukost avnjuts i den trevliga golfrestaurangen som invigdes i april 2016. Möjlighet finns att köpa till middagar och luncher redan i förväg men naturligtvis går det lika bra att boka bord och mat efter meny på plats. I direkt anslutning till villorna ligger golfbanan som invigdes 2008 och är designad av Lassi Peka Tilander och Tony Ristola. Det är en så kallad inlandlinksbana med  snabba stora ondulerade greener, fantastiska vyer och mycket sand…. 2015 fick banan pris av Golf World UK och är rankad bland de 200 bästa banorna i Europa och är högst rankad i Polen. Söker man mer fart och fläkt tar man sig till staden Elbag, en medelstor stad cirka 20 minuters bilfärd/taxi från golfklubben. Här finns ett stort utbud av restauranger, shopping, nöjen och sevärdheter. Bonus är att pengarna räcker länge samtidigt som kvalitén på middagar är väldigt hög.
 

Detta paket exkluderar flygresa och transfer men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på bokningssidan.

 

Boende

Boende

Mysiga villor

De helt nybyggda villorna erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett köksområde som sträcker sig till utsidan och öppen spis. De större villorna har även privat utomhuspool. Här finns stora ytor för umgänge utomhus under våren, sommaren och långt in på hösten. På vintern kan man i stället njuta av bastubad och en stunds avkoppling i jacuzzin, som en del av villorna är utrustade med. Sovrummet har ett eget badrum och en rymlig klädkammare.

Lyxig inredning

Totalt sett erbjuder Sun Valley Golf & Country Club en nivå av lyx som kommer att tillfredsställa även de mest kräsna kunder. Noggrannheten genomsyrar alla inredningsdetaljer. En imponerande entré, stora träfönster, naturliga byggmaterial, lyxig interiör med sex meter i takhöjd och det ekologiska golvvärmesystemet – allt för en riktig exklusiv upplevelse.

 

Golf

Golf

Sand Valley

Sand Valleys golfbana är designad av Lassi Pekka Tilander och Tony Ristol. Banan påminner på många sätt de stora golfbanor byggdes under det tidiga 20-talet. En golfrunda på Sand Valley avviker rätt mycket från de flesta moderna golfbanor. Breda fairways och få vattenhinder. Banan är dessutom väldigt snabbspelad. Trots att banan inte är seaside påminner flera hål om en klassisk linksbana. Banan är utmanande och kräver en hel del tanke och taktik. Är man villig att satsa men också spela taktiskt kommer man belönas på denna medelsvåra – svåra golfbana.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs