Skip to main content

Swords- 4* The Old Borough

Upplev födelseplatsen till Guinnessdrycken 

Upptäck irländsk charm på The Old Borough Hotel! Beläget centralt i Sword, erbjuder detta pittoreska boende en perfekt bas för din golfresa. Vi rekomenderar spel på de trevliga banorna Howth GC och St Margarets GC och Howth GC för medelgolfaren. För den som vill sätta golfen i centrum och spela på de finaste banorna som The Island och Royal Dublin finns även den möjligheten. Kontakta oss för att få ett paket som passar just dig. 

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna att boka flygbiljetter från er önskade avresflygplats och på era önskade resdagar.

Boende

Boende

Anrika anor 

The Old Borough Hotel i Irland, ett historiskt boende med över 50 charmiga rum. Sedan 1800-talet har hotellet varit en del av irländsk historia och erbjuder en autentisk upplevelse. Rummen förenar tradition och modernitet i en unik design. Varje rum är kärleksfullt inrett med irländsk charm, rika färger och autentiska detaljer. 

Golf

Golf

Corballis Links GC

Corballis Links GC, norr om Dublin, är en förtjusande golfbana som hälsar spelare i alla nivåer välkomna. Med breda fairways och enastående havsutsikt skapar banan en avslappnad atmosfär, perfekt för att fördjupa sig i den unika irländska golfupplevelsen vid Irländska sjön.

St. Margaret’s Golf & Country Club

St. Margaret’s Golf & Country Club är en av Irlands främsta parklandsbanor. Tidigare hem för Ladies Irish Open, Irish Seniors Open och Irish PGA, erbjuder denna spektakulära plats golfare en alldeles speciell upplevelse. Med en fantastisk banelayout, smidiga greener och perfekt presenterad bana, är detta en pärla i North County Dublin. St. Margaret's Golf & Country Club, öppnad 1992, rankades som den 38:e bästa banan i Irland av Golf Digest Top 100.

Howth GC

Beläget i en av de mest idylliska och unika omgivningarna vid Hill of Howth, erbjuder Howth spektakulär utsikt över Dublins kust, söderut mot Wicklow och norrut över öarna Ireland’s Eye och Lambay till Cooley- och Mourne Mountains. Howth är en äkta linksbana  grundad 1916 och designad av den berömde golfaren och banaarkitekten James Braid.

Om resmålet

Om resmålet

Mycket att upptäcka 

Upptäck Sword, en förtrollande turistdestination i Irland. Med sitt rika historiska arv och charmiga atmosfär är staden hem till flera fantastiska turistattraktioner. Besök det imponerande Swords Castle och utforska dess medeltida underverk, eller ströva längs Swords Main Street och njut av dess pittoreska butiker och mysiga kaféer. För golfentusiaster erbjuder Swords Golf Course en spektakulär spelupplevelse. Efter en dag med sightseeing och golf kan du koppla av på de mysiga lokalerna och smaka på läcker irländsk mat. Upplev det bästa av Irland i Sword – en destination som charmar och inspirerar.

Se fler golfweekends

Nyfiken på fler weekendresor till Irland?

Se fler av våra Irländska resmål med bra boenden och fantastiska golfbanor.

Se fler golfweekends >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs