Skip to main content

Estepona - Ona Valle Romano Golf & Resort

Charmiga Estepona Costa del Sol 

Letar du efter en oförglömlig semester? Då är det till hit som du ska åka.

Costa del Sol bjuder på en underbar destination oavsett om du bara vill koppla av eller om du vill spela golf. resorten ligger 3 km från Stranden Guadalobón och 6 km från Estepona

 

Golf

Golf

Valle Romano Golf

Är en hårt satsande mästerskapsbana belägen strax utanför Estepona stad. En dag skall Valle Romano vara en legendarisk bana, det är klubbens devis. Det är kanske en liten bit kvar till samma klass som hos grannbanorna kring Sotogrande men å andra sidan kostar Valle Romano inte en förmögenhet att spela, ännu. Här möts ni av en ganska kuperad bana som stått värd för flera tävlingar på Europatouren. Allt som oftast blir vinden en viktig faktor i spelet då banan stäcker sig ner mot Medelhavskusten. Här finns i regel fem tees att välja mellan så att spelare av alla nivåer skall ha en chans att få en trevlig runda på banan. Cabell B. Robinson som arkitekten heter har skapat en variationsrik bana med stora härliga greener att analysera och hantera. Innan och efter er runda kan ni avnjuta något gott i det trevliga och moderna klubbhuset. Banan mäter 6231 meter från vit och par är 71.

 

 

 

Resmål

Estepona

Ca en timme väster om flygplatsen i Malaga ligger den äkta Spanska orten Estepona. I Gamla Staden och i de centrala delarna av Estepona har man på senare år renoverat upp, målat om, hängt upp blommor på fasaderna, putsat gatstenen och stängt av gator från biltrafik. Här är det helt enkelt oerhört trivsamt och man kan vara en del av lokalbefolkningen som gärna kopplar av med en Espresso på torget, med en bok på stranden och en lång middag när den ljumna kvällen kommer.

Medeltemperatur i Estepona:

Hyrbil

I detta golfpaket så kan ni boka till hyrbil med grundförsäkring. 

Vill ni känna er helt försäkrad under den månad ni är borta så kan ni lägga till fria mil, full försäkring och en extra förare

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
 

Se fler golfpaket

Nyfiken på fler golfpaket?

Se fler av våra golfpaket med bra boenden och fantastisk golf i Spanien

Se fler golfpaket >>

 

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs