Skip to main content

Nerja

Vackra Solkusten! 

I Nerja på spanska solkusten kan ni välja att bo på ett trevligt 3* hotell alldeles intill friidrottsanläggningen. Arenan är godkänd för internationella tävlingar och kan erbjuda alla typer av friidrottsgrenar plus ett bra gym och simhall. De nyanlagda löparbanorna håller OS-standard.

 

Boende


Bild: Hotel Nerja gym.

Centralt hotell

Hotel Nerja Club & SPA är beläget cirka 100 meter ifrån friidrottsanläggingen och cirka 700 meter från centrum. Här finns både inomhus-och utomhuspool. Samtliga måltider serveras som buffé.

Destination

Sol & palmer

Nerja är en riktig pärla längs den spanska solkusten. Ungefär en timme från Malaga når ni denna charmiga andalusiska stad i en av Europas mest klimatsäkra delar, Costa del Sol. Här dominerar vitslammade husväggar, palmer och blomstergrupper tillsammans med vacker natur och dramatiska berg som når ända ner till stranden och vattnet. På gångavstånd når ni inte bara de centrala delarna av staden med sina resturanger och mysiga gränder, utan även stranden som inbjuder till svalkande dopp om solen blir för varm.
 

Träning

Träning

Estadio Deportivo E. Lopez Cuenca

På friidrottsarenan Estadio Deportivo E. Lopez Cuenca som ligger på bekvämt gångavstånd (100m) från hotellet finns material att låna. På arenan finns också ett välutrustat gym att tillgå.

För ett friidrottsläger är förutsättningarna optimala. Nerja har i många år varit en klassiker hos den svenska friidrottseliten. Både svenska profiler och dominerande klubbar har haft sin vinter- och vårträning här sedan 80-talet.
På gångavstånd når ni inte bara de centrala delarna av staden med sina resturanger och mysiga gränder, utan även stranden som inbjuder till svalkande dopp om solen blir för varm. Vi vågar garantera att ni blir nöjda med ert träningsläger här!

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs