Skip to main content

F1 Bahrain - Sakhir

Bahrain 2 Mars 


Bahrain har etablerat sig som en av de mest spännande destinationerna inom Formel 1. Bahrain International Circuit i Sakhir bjuder på en hett och tekniskt krävande tävling som testar förarnas skicklighet till det yttersta.

Banan erbjuder långa raka sträckor och tekniska kurvor, vilket skapar en perfekt balans mellan fart och teknik. Dessutom erbjuder tävlingen en unik utmaning eftersom den körs under kvällen, vilket kräver optimalt förvaltande av bilens prestanda.

Formel 1 i Bahrain har också en rik kulturell touch med traditionella ceremonier och ökendanser som sätter sin prägel på helgen. Den bahrainska publiken är entusiastisk och skapar en festlig atmosfär längs banan.

Denna exotiska tävling ger också besökare en möjlighet att utforska den arabiska kulturen, arkitekturen och den varma gästfriheten i Bahrain. Formel 1 i Bahrain är en helg full av hett racingäventyr och kulturell njutning för alla som är närvarande.

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs