Skip to main content

Golf - Proresor

Proresor

Här presenterar vi ett ett urval av de resor vi gör i samarbete med golftränare (PRO:s), golfvärdar och golfklubbar. Att resa i grupp ger härlig gemenskap och möjlighet få bra tips och träning av kunniga tränare samt spela golf i många olika konstellationer under Er resa. Boka gärna med Er i någon av våra Pro resor. Blir helt säkert en trevlig upplevelse och golfresa. 

Söderslätts GK - 5* Barcelo Montecastillo Golf Resort

Den bästa golf-, sport- och SPA-upplevelsen i Jerez - Barceló Montecastillo Golf Sports Resort 5* ett spektakulärt hotell, nyligen renoverat...

Bedinge GK - 4* Parco de Medici

Träningsresa med Bedinge GK - På oslagbart läge i en av Europas vackraste huvudstäder, Rom, ligger Parco de Medici som en oas för soltörstande golfa...

8 dagar från 14 495:- Läs mer »
 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs