Skip to main content

Barcelona - Weekendresa inklusive flyg

Upplev Katalonien!

Om ni väljer att boka en weekendresa till Barcelona får ni både storstadspuls och strandliv. Det finns mycket att se i Barcelona och en sightseeingtur är en trevlig start på er resa. Beroende på vart i staden ni bor, vilken årstid det är och vad ni själva har för önskemål skräddarsyr vi gärna turen för er. Till exempel så kan vi erbjuda en visning av FC Barcelonas hemmaarena Camp Nou. Turen startar i det moderna museet som har en bred samling av föremål från FC Barcelonas historia. Besökarna får känna den sanna Barçapassionen när man rör sig från omklädningsrummen och i tunneln fram till planen varifrån man får en mäktig vy över arenan. 

 

Kontakta oss för detaljer >>

 

Destination

Miljonstaden Barcelona är en mångfacetterad miljö med mängder av möjligheter. Bland kuststadens stoltheter finns närheten till stranden, en världsberömd fotbollsklubb, den uppseendeväckande arkitekturen och fantastisk mat – allt i samma stad. Barcelona stad är generös mot sina invånare när det kommer till möjligheten att få idrotta. Staden har flera offentliga poolanläggningar och runt OS-arenan från 1992 finns fler idrottsanläggningar. För den golfintresserade finns det många klubbar att välja på i Katalonien.FC Barcelona är en av Europas främsta fotbollsklubbar med fler än 105 000 betalande medlemmar över hela världen. Klubben har också en gigantisk hemmaarena Camp Nou, ett eget museum och många av världens främsta fotbollsartister har spelat, eller spelar fortfarande, i FC Barcelona.

Kataloniens matkultur ligger i framkant när det kommer till modern, experimentell gastronomi, och gatorna kryllar av restauranger där du kan utforska stadens smaker. Barcelona har sevärdheter som du kan ägna flera dagar åt att utforska. Det kryllar av vackra hus, kyrkor och parker. Bland stadens främsta landmärken finns den sagolika ofärdiga katedralen Sagrada Família av den lokale arkitekten Antoni Gaudí. Under sin livstid hann han lämna många avtryck i staden.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs