Skip to main content

Tennisresor

Häng med på tennisresa till varmare breddgrader. Njut av sol, bad och spel på toppbanor. Boka med oss på Here We Go.

Tennisresa för Tennisklubben

Ta med er tennisklubb till härliga Mallorca - Santa Ponsa! Det blir sol, bad och en massa tennis. Boende sker på fina Hotel Reverence Life 4**** som ligger nära...

4 dagar från 10 995:- Läs mer »

Tennisresa - Calvia Beach - FULLBOKAD

Följ med på vårens härliga tennisresa till Mallorca - Calvia Beach tillsammans med tennistränaren Carl-Henrik Sjöberg. Det blir sol, bad, mat, fest och en massa...

4 dagar från 13 995:- Läs mer »

Tennisresa - Calvia Beach

Följ med på höstens härliga tennisresa till Mallorca - Calvia Beach tillsammans med Höllvikens Tennisklubb och tennistränaren Kalle Averfalk. Det blir sol, bad,...

5 dagar från 13 995:- Läs mer »

Unika Tennisresor skräddarsydda utifrån önskemål

Utöver våra paketresor erbjuder vi även möjligheten att skräddarsy era tennisresor. Tack vare lång erfarenhet och goda samarbeten kan vi erbjuda skräddarsydda tennisresor helt enligt ditt önskemål. Ni behöver kanske hjälp att hyra bil för att upptäcka staden, eller utöka antalet nätter, allt detta hjälper vi er med. Vi garanterar dig en unik upplevelse 2023 där tennis står i centrum. Dessutom har vi tänkt på alla detaljer som träningstider, flygtransfer med mera. Kontakta oss via telefon eller e-post när du vill ha hjälp att välja och boka din nästa tennisresa eller boka direkt online.

Tennisresor - Upptäck Mallorca och Lloret de Mar

Om du är en passionerad tennisentusiast, finns det inget bättre sätt att kombinera din kärlek till tennis med en avkopplande och spännande resa. Vi erbjuder en rad olika tennisresor som passar alla typer av tennisspelare. Oavsett om du är en erfaren spelare eller en nybörjare som vill förbättra dina färdigheter 2023, så har vi något för dig.

Tennisresor: Perfekt för dig som vill ha mer Tennis-träning

En tennisresa är en utmärkt chans att kombinera din kärlek till sporten med sol och bad. Vi vill hjälpa dig att uppleva den perfekta tennissemestern genom att erbjuda fantastiska resmål 2023 där du kan spela på toppmoderna tennisbanor.

Mallorca - Ett av våra mest populära resmål

En av våra mest populära resmål för tennis är Mallorca. Mallorca är en ö som är belägen i Medelhavet och som erbjuder fantastiska sevärdheter och soliga stränder. Men framför allt är det ett populärt resmål för tennisspelare. Mallorca har några av de bästa tennisbanorna i Europa. För dig som gillar padel finns det även möjlighet att utforska ett flertal padelbanor på Mallorca. Det finns flera hotell som har tennisbanor som är öppna för allmänheten, vilket även gör det enkelt för dig att boka din tennisresa och börja med din träning så snart du kommer fram. Boka en vecka 2023 med sol, bad och tennis!

Lloret de Mar - En spännande destination för Tennisspelare

En annan spännande destination för tennisresor är Lloret de Mar, en vacker stad belägen vid Costa Brava i norra Spanien. Här finns flera hotell som erbjuder tennisbanor och träningsläger för tennisentusiaster. Det är en av de mest spännande platserna för tennisspelare, där du kan uppleva spänningen att spela på en internationell tennisarena och träffa andra tennisspelare från hela världen. Spendera en vecka fullpackad med tennis, spel, härliga banor och hotell samt sol och bad!

Sevärdheterna i Spanien

Utöver tennis finns det många andra sevärdheter att upptäcka på Mallorca och Lloret de Mar. Mallorca är känt för sin vackra arkitektur, god mat och sin fantastiska natur. Som sportintresserad finns det ett brett utbud i Spanien, t.ex golf och padel. Du kan besöka både katedralen La Seu och promenera längs den berömda Serra de Tramuntana på samma dag. Varför inte utforska den historiska byn Valldemossa? Lloret de Mar är känt för sin medeltida arkitektur, pittoreska stränder och nattliv. Vi hjälper dig få den upplevelse du önskar.

Boka din nästa Tennisresa 2023

Om du vill uppleva fantastiska tennisresor med vänner eller familj, är vi den perfekta partnern för dig. Vi hjälper dig när du bokar tennisresor som passar dina önskemål och behov, oavsett om du vill spela tennis på en internationell arena eller om du vill upptäcka andra destinationer. Vi erbjuder fantastisk tennisträning för spelare och där finns det gott om tennisbanor som passar både erfarna spelare och nybörjare. Hos oss får du hjälp med allt från, bokning av banor, spel, träning till val av destinationer, resor, hotell, sol och bad.

FAQ

Är tennis roligt?

Ja, tennis är en väldigt rolig och social sport. Det är även bra träning för kondition. Du kan spela med vänner och familj på alla nivåer.

Är tennis en dyr sport?

Tennis är generellt sett en dyrare sport än andra om man räknar med racket, tillbehör och kläder. Om du lånar eller hyr utrustning och en bana går priset ner.

Hur blir man bra på tennis?

Övning ger färdighet! Träna med en coach eller på egen hand.

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs