Skip to main content

Padelresor

Häng med på padelresa till varmare breddgrader. Njut av sol, bad och spel på toppbanor. Here We Go är officiell resepartner till Svenska Padelförbundet.

 

Padelpaket med flyg

Följ med på paketresa - Spela padel på riktiga kvalitétsbanor i värmen och kombinera detta med sol & bad. Boka padelresan med oss, Here We Go är of...

Weekendresor (skräddarsy)

Skräddarsy egen padelresa - Är ni ett kompisgäng, förening eller företag som vill åka iväg och spela padel? Välj bland våra padelresor eller kontakt...

Padeltävlingar

Spela i våra prestigefyllda turneringar och led ditt lag till vinsten.

Padelcamp

Padelcamp - Vi hjälper dig med ditt träningsläger. Förutom boende ser vi tilla att ni får en komplett möjlighet till träning och matchspel...

Padelsamarbeten

Samarbeten - Låt oss bli samarbetspartner på er nästa gruppresa med nätverket, klubben, sponsorerna eller kompisgänget. Vi säkerställer att regler o...

Padelresor till nya populära resmål

Är du nyfiken på padelresor till några av våra nya destinationer? Eller varför inte varva padelspel på spektakulära banor med sol & bad. Ett annat nytt resmål som är populärt är Spanien och där man kan spela padel på fina banor i Lloret de Mar.

 

Padelresor med färdigkomponerade och kompletta padelpaket

På våra padelresor erbjuder vi kompletta padelpaket inklusive direktflyg med incheckat bagage, busstransfer till och från flygplatsen, bra boende, förbokade träningstider. Kontakta oss eller boka smidigt och bekvämt direkt online.

 

Unika padelresor skräddarsydda utifrån önskemål

Hos oss får du padelresor med mer frihet. Tack vare lång erfarenhet och goda samarbeten kan vi erbjuda skräddarsydda padelresor helt enligt dina önskemål. Kanske är det några fler nätter på hotellet som behövs? Varför inte hjälp med hyrbil? Vi garanterar dig en unik upplevelse där padel står i centrum. Dessutom har vi givetvis tänkt på alla detaljer som flygtransfer, träningstider med mera. Kontakta oss via telefon eller e-post när du vill ha hjälp att välja och boka din nästa padelresa eller boka direkt online.

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs