Skip to main content

Padelresor med stor valfrihet

Häng med på padelresa till varmare breddgrader. Njut av sol, bad och spel på toppbanor. Eller varför inte en härlig padelweekend i Sverige. 

 

Padelpaket med flyg

Häng med på Padelresa till Spanien. Spela Padel med andra Padeltokiga och njut av sol & bad! Välj & boka Padelresan här!

Padelweekends

Mycket stort urval av Padelweekends för padeltokiga semesterfirare. Skräddarsy egen padelresa eller välj bland våra Padelweekends till riktigt bra pris här!

Padeltävlingar

Spela i våra prestigefyllda turneringar och led ditt lag till vinsten.

Padelsamarbeten

Samarbeten - Låt oss bli samarbetspartner på er nästa gruppresa med nätverket, klubben, sponsorerna eller kompisgänget. Vi säkerställer att regler o...

Samarbetar med Svenska Padelförbundet

Here We Go är officiell resepartner till Svenska Padelförbundet. Vi har Resegaranti hos Kammarkollegiet och högsta kreditvärdighet. Med oss reser du tryggt på Padelresa till Spanien och andra resmål!

Padelresor till nya populära resmål 2021-2022

Är du nyfiken på padelresor till några av våra nya destinationer? Eller varför inte varva padelspel på spektakulära banor med sol & bad. Ett annat nytt resmål som är populärt är Spanien och där man kan spela padel på fina banor i Lloret de Mar.

 

Padelresor med färdigkomponerade och kompletta padelpaket

På våra padelresor erbjuder vi kompletta padelpaket inklusive direktflyg med incheckat bagage, busstransfer till och från flygplatsen, bra boende, förbokade träningstider. Kontakta oss eller boka smidigt och bekvämt direkt online.

 

Unika padelresor skräddarsydda utifrån önskemål

Hos oss får du padelresor med mer frihet. Tack vare lång erfarenhet och goda samarbeten kan vi erbjuda skräddarsydda padelresor helt enligt dina önskemål. Kanske är det några fler nätter på hotellet som behövs? Varför inte hjälp med hyrbil? Vi garanterar dig en unik upplevelse där padel står i centrum. Dessutom har vi givetvis tänkt på alla detaljer som flygtransfer, träningstider med mera. Kontakta oss via telefon eller e-post när du vill ha hjälp att välja och boka din nästa padelresa eller boka direkt online.

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs