Skip to main content

Padelresor med stor valfrihet

Häng med på padelresa till varmare breddgrader. Njut av sol, bad och spel på toppbanor. Eller varför inte en härlig padelweekend i Sverige. 

 

Skräddarsy din padelresa

Hitta din perfekta Padelweekend i vårt breda sortiment! Vi hjälper dig att skräddarsy resan efter dina önskemål!

Padelgruppresor

Hitta din padelgruppresa & res med ett härligt umgänge & svensk meriterande tränare!

Padeltävlingar

Sugen på att tävla mot andra? Spana in våra padeltävlingar i Sverige som är anpassade efter din nivå!

Padelpaket med flyg

Njut av padelpaket med flyg inkluderat! Spela padel med andra Padeltokiga och njut av sol & bad!

Padelresor med svenska padelförbundet

Here We Go är officiell resepartner till Svenska Padelförbundet. Vi har Resegaranti hos Kammarkollegiet och högsta kreditvärdighet. Med oss reser du tryggt på en padelresa till Spanien!

Padelresor till Spanien 

Är du sugen på padelresor till Spanien? Där väntar dig toppbanor med sol och bad, och givetvis padel! Ta din padel till nästa nivå genom att åka med oss till Spanien på en oförglömlig resa.

Padelresor med färdigkomponerade och kompletta padelpaket

På våra padelresor erbjuder vi kompletta padelpaket inklusive direktflyg med incheckat bagage, busstransfer till och från flygplatsen, bra boende, förbokade träningstider. Kontakta oss eller boka smidigt och bekvämt direkt online.

Skräddarsydda padelresor med vänner

Hos oss får du padelresor med mer frihet. Tack vare lång erfarenhet och goda samarbeten kan vi erbjuda skräddarsydda padelresor helt enligt dina önskemål. Ta med dina padeltokiga vänner på en oförglömlig resa till Spanien där det väntar ett härligt väder och mycket padel. Kontakta oss via telefon 040 45 63 50 eller e-post, info@herewego.se, när du vill ha hjälp att välja och boka din nästa padelresa.

Padelresor med grupp

Vill du träffa andra padeltokiga? Då har vi specifika gruppresor där du åker på en padelresa med andra spelare. Du får möjligheten att utvecklas inom padel genom att spela med andra och dessutom kan vi erbjuda en tränare vid önskemål.

Padelsamarbete

Vi samarbetar gärna med padeltränare, hallägare, padelklubbar och influencers. Ifall du är sugen att ta med ditt gäng på en padelresa till Spanien, så är vi öppna för förslag. Hör av dig till oss via telefon, 040 45 63 50 eller mail, info@herewego.se

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs