Skip to main content

Padelpaket med flyg

Kombinera padelspel på kvalitétsbanor med sol och bad. Boka padelresan med oss! Vi är officiell resepartner till Svenska Padelförbundet.

 

Lloret de Mar - 4**** Hotel Olympic Park

Bra boende med närhet till allt! - Ta chansen att åka med 20 andra padeltokiga spelare och spela med padelspelare från hela Sverige! Costa Brava-kustens största pärla är utan tvekan Lloret de Mar. Här finns ett rikt utbud av hotell, restauranger, affärer, barer och diskotek. Tack vare de höga berg som omger staden är klimatet skönt och behagligt nästan året om. Ni bor på 4 stjärniga Hotel Olympic Park med 6 nylagda padelbanor precis utanför dörren. I detta paketet inkluderar vi fly...

Padelpaket

Ett padelpaket från hos oss är skräddarsydda för att passa dina behov. Dessa paket inkluderar allt du behöver för en padelresa: boende på fina hotell, tillgång till utomhus padelbanor, frukostbuffé, middagar och andra tillval såsom spa och bastu.

Spanien – Det omtyckta resmålet

Spanien är ett land med en fantastisk mångfald. Här är något för alla och våra padelpaket tar dig från Sveriges kyla till sol och bad vid Medelhavet och Atlanten.

Lloret de Mar - Den perfekta Padeldestinationen

Lloret de Mar är en av Spaniens mest omtyckta destinationer för padelspelare. Här ligger hotell med fina padelbanor precis runt hörnet. Bo på moderna hotell, inklusive frukostbuffé och middag på närliggande restauranger.

Här finns flera padelbanor och möjligheter att spela padel utomhus i solen.

Alicante - Ett Padelpaket vid havet

Boka din nästa resa till Alicante för en uppfriskande padel-upplevelse vid havet! Bo på ett underbart hotell i staden och få tillgång till utomhus padelbanor. Utöver padel, erbjuder staden också fantastisk mat och nattliv.

Alicante - Padel

Alicante ligger längs Costa Blanca-kusten. Här finns flera padelklubbar och möjlighet att spela padel på både inomhus- och utomhusbanor. Alicante är ett av de bästa resmålen för den som vill kombinera padel med sol och bad.

Palmanova - Ett padelpaket till Mallorca

Om du letar efter ett padelpaket till Mallorca, är Palmanova platsen för dig! Här kan du spela padel på en bana med fantastisk utsikt över havet. Bo i ett härligt dubbelrum med frukostbuffé och middagar inkluderade.

Palmanova är en av Mallorcas mest populära turistdestinationer. Här finns flera padelbanor samt möjlighet för spel utomhus i solen. Utöver padel får du även en härlig strandpromenad, restaurang och ett pulserande nattliv.

Palmanova passar den person som vill lämna sveriges kyla för padel och behöver avkoppling på stranden.

Bo på de bästa hotellen

Hotellen som ingår i våra padelpaket är särskilt utvalda för att passa padelspelare. Hotellen ligger både nära padelbanorna och havet. Med paketet och hotellet ingår enkel- och dubbelrum med alla nödvändiga bekvämligheter.

Frukost och serveras i hotellets restaurang och här kan även en trevlig middag avnjutas. Rummet är fräscht och modernt inrett så att det passar en padel-person.

Hotellen ligger nära din bana och oftast kan man se dem från rummet. Unna dig att komma iväg från Sveriges kalla vindar och välj ett av våra paket som passar dig eller välj att skräddarsy din padelweekend!

 

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs