Skip to main content

Belek - 5* Voyage

5 av 5 golfbollar och nu än bättre!

Utsett till Europas bästa all inclusive-hotell & med Monty som granne! Voyage är ett utav Beleks absolut bästa och mest prisvärda hotell. Dessutom har man Europatourbanan Monty direkt utanför hotellet. Här vet vi att ni kommer att trivas. På Voyage är det kvalitét som gäller i boende, service, restauranger och barer. Bufféerna är varierande, fem a la carte restauranger (varav två är gratis) bjuder på mat från olika världsdelar, dryckerna i barerna är av importerade märken vare sig det är öl, whisky, läsk eller juice och snackrestaurangerna är öppna dygnet runt. Den långa strandpromenaden bjuder in till sol och bad, poolområdet till avkoppling och SPA-avdelningen till sköna behandlingar till vettiga priser. Här anordnas aktiviteter, uppträden, spelkvällar och fester så det finns alltid något spännande att göra till kvällen. Golf spelar ni på herrarnas Europatour-bana Montgomery, en runda på klassiska Titanic och arton hål på Kaya GC. Alla starttider är förbokade och transfer ingår naturligtvis liksom alla transfer på plats.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på bokningssidan.

Golf

Golf

The Montgomerie Course

The Montgomerie Course beskrivs som en utav de främsta och finaste banorna i Europa om inte i världen. Man kan dessutom stoltsera med Beleks mest eleganta och ypperliga klubbhus och fantastiska träningsmöjligheter. Banan slingrar sig runt bland 104 hektar tallskog och åsar. Denna bana spelar ni två gånger. Numera ingår all inclusive även på golfklubben.

18 hål/ 6420 meter/ par 72/ hcp herrar 28/ hcp damer 36

Titanic Golf

Titanic Golf öppnade återigen 2010 efter renovering och är en klassiker i Belek. Banan, belägen direkt vid havet är byggd i harmoni med naturen och bjuder på sanddyner, sjöar och en hel del vattendrag. Utslag görs ofta från höjder vilket ger bra spelblick och greenerna är ofta synliga vilket eliminerar många blinda slag. Variation på varje hål ger Er en oförglömlig runda.

27 hål (spel på 18)/ 6115 meter/ par 72/ hcp herrar 28/ hcp damer 36

Kaya Palazo Golfcourse

Kaya Palazo Golfcourse i design av prisbelönta bandesignern och PGA-proffset David Jones erbjuder en något lite kortare men strategisk utmaning då här finns hela 6 sjöar och flera andra vattendrag att brottas med. För den som spelar smart och strategiskt finns stora möjligheter till ett lämna golfbanan med ett fantastiskt resultat. Efter rundan väntar förfriskningar i det fantastiska klubbhuset.

18 hål / 6000 meter/ par 71/ hcp herrar 28/ hcp damer 36

Hotell

Hotell

Ny stjärna på Belek-kusten

Detta är ett relativt nytt golfhotell på Belek-kusten som precis genomgått en omfattande renovering. Fantastisk hög standard på alla plan vilket man såklart har att förvänta sig av ett 5* hotell. När man byggt och nu renoverat hotellet bevarar man på ett elegant sätt naturens harmoni i omgivningarna, en symbol över detta är det träd som fortfarande står kvar i hotellets reception.

För vuxna själar såväl som barn

Vill man komma undan semetserfirande barnfamiljer har hotellet en separat "vuxen restaurang" och även "vuxen pool" där en lite lugnare atmosfär infinner sig. Barnfamiljer är naturligtvis varmt välkomna på hotellet men för Er som under de stora lovperioderna önskar lugnt tempo finns här ett alternativ.

Gastronomi i värlsklass

En 24 timmars öppen bar serverar ett brett utbud av drycker som samtliga ingår i "all inclusive", här finns flera importerade alternativ till det lokala sortimentet än på många andra hotell.
Hotellet har också ett konditori med härliga bakverk att unna sig, i stort sett obegränsat med val av maträtter i restaurangerna (man hinner inte smaka på allt under en vecka), fem swimmingpooler, en gyllene sandstrand i direkt anslutning såväl som underhållning och aktiviteter både dagtid och kvällstid.

Om resmålet

Belek är känt för sina långa sandstränder

Vid den turkiska medelhavskusten ligger lilla turistorten Belek med sina ca 74 000 invånare. Ett antal som ökas upp till runt 100 000 under sommarhalvåret då turismen är som störst. I Belek finns 55000 bäddar och man tar emot ca 1,7 miljoner turister/år.

Belek är känd för sina spa och mineralvatten från 7 olika källor. Belek ligger inbäddad bland väldoftande eukalyptusträd och höga tallar och här hittar man fantastiska stränder.

Omkring Belek finns också en hel del sevärdheter som tex vattenfallet Kursunlu där det finns över 100 fågelarter. Den dolda grottan på vattenfallets baksida är även den en populär plats att besöka. I närheten ligger också den hellenistiska staden Perge, som rankas som andra efter Efesos och den stora amfiteatern Aspendos som fortfarande idag kan rymma över 15 000 åskådare.

Se fler golfpaket

Nyfiken på ett annat hotell? 

Välj ett utav våra andra golfpaket i Turkiet

Se fler golfpaket >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs