Skip to main content

Belek - 5*****Voyage

5 av 5 golfbollar! 

Utsett till Europas bästa all inclusive-hotell & med Monty som granne! Voyage är ett utav Beleks absolut bästa och mest prisvärda hotell. Dessutom har man Europatourbanan Monty direkt utanför hotellet. Här vet vi att ni kommer att trivas. På Voyage är det kvalitét som gäller i boende, service, restauranger och barer. Bufféerna är varierande, fem a la carte restauranger (varav två är gratis) bjuder på mat från olika världsdelar, dryckerna i barerna är av importerade märken vare sig det är öl, whisky, läsk eller juice och snackrestaurangerna är öppna dygnet runt. Den långa strandpromenaden bjuder in till sol och bad, poolområdet till avkoppling och SPA-avdelningen till sköna behandlingar till vettiga priser. Här anordnas aktiviteter, uppträden, spelkvällar och fester så det finns alltid något spännande att göra till kvällen. Golf spelar ni på herrarnas Europatour-bana Montgomery, en runda på klassiska Tat och arton hål på toppbanan Lykia Links. Alla starttider är förbokade och transfer ingår naturligtvis liksom alla transfer på plats.

Hotellet stänger 1 november 2018 för renovering och öppnar igen 25 april 2019.

Detta paket exkluderar flygresa men vi hjälper er gärna med hela paketet, läs mer på bokningssidan.

Golf

Golf

The Montgomerie Course beskrivs som en utav de främsat och finaste banorna i Europa om inte i världen. Man kan dessutom stoltsera med Beleks mest eleganta och ypperliga klubbhus och fantastiska träningsmöjligheter. Banan slingrar sig runt bland 104 hektar tallskog och åsar. Denna bana spelar Ni två gånger. Numera ingår all inclusive även på golfklubben.

18 hål/ 6420 meter/ par 72/ hcp herrar 28/ hcp damer 36

Titanic Golf öppnade återigen 2010 efter renovering och är en klassiker i Belek. Banan, belägen direkt vid havet är byggd i naturens harmoni och bjuder på sanddyner, sjöar och en hel del vattendrag. Utslags görs ofta från höjder vilket ger bra spelblick och greenerna är ofta synliga vilket eliminerar många blinda slag. Variation på varje hål ger Er en oförglömlig runda.

27 hål (spel på 18)/ 6115 meter/ par 72/ hcp herrar 28/ hcp damer 36

5*****Voyage

5*****Voyage

Detta är ett nytt golfhotell på Belek-kusten och håller den höga standard man kan förvänta sig av ett 5*****hotell. När man byggde hotellet bevarade man på ett elegant sätt naturens harmoni i omgivningarna, en symbol över detta är det träd som fortfarande står kvar i hotellets reception.

Vill man komma undan semetserfirande barnfamiljer har hotellet en separat "vuxen restaurang" och även "vuxen pool" där en lite lugnare atmosfär infinner sig. Barnfamiljer är naturligtvis varmt välkomna på hotellet men för Er som under de stora lovperioderna önskar lugnt tempo finns här ett alternativ.

En 24 timmars öppen bar serverar ett brett utbud av drycker som samtliga ingår i "all inclusive", här finns flera importerade alternativ till det lokala sortimentet än på många andra hotell.

Hotellet har också ett konditori med härliga bakverk att unna sig, i stort sett obegränsat med val av maträtter i restaurangerna (man hinner inte smaka på allt under en vecka), fem swimmingpooler, en gyllene sandstrand i direkt anslutning såväl som underhållning och aktiviteter både dagtid och kvällstid.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.
  Resevillkor
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Kammarkollegiet

 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs