Skip to main content

Golfweekend i Polen

Prisvärda Polen bjuder in till riktigt bra golf söder om historiska Gdanks. Natursköna omgivningar, billig mat och dryck, bra service och bekvämt boende vid Sand Valley Golf är en garanterad lyckad weekendresa.

Sand Valley - Polen

4 dagar från 4 775:-

Prisvärda golfresor till Polen. Bo i Sand Valleys moderna villor i pittoreska Warminsk-Mazurkie-regionen med golfspel på böljande greener. Läs mer här! En prisvärd och avkopplande weekend i natursköna omgivningar - Sand Valley är en modern golfanläggningen belägen i pittoreska Warminsk-Mazurskie-regionen, ca en timme sydöst om Gdansk och Ddynia. Här bor ni riktigt bra och med gott om plats i nybyggda och moderna villor som har 4,6,8 och 12 bäddar. Alla med fullt utrustat kök, sänglin...

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs