Skip to main content

Mallorca

Till landslag & amatörer!

The Best Swim Center på östra Mallorca i orten Colonia Sant Jordi lockar allt från landslag till amatörlag. Grundarna av anläggningen, James Parrack och Matthew O’Connor, representerade sitt hemland Storbritannien i OS 1988 och 1992. Både har gedigna erfarenheter av träningsläger från ungdomsåren med sina klubbar i Europa och som seniorer med det brittiska laget runt om i världen.  Ni kan vara säkra på att varje aspekt är genomtänkt i minsta detalj. 50-meters bassängen med sina tio banor är tempererad till 27 grader året runt och kan vid önskemål göras till kortbana. 

 

 

Boende

Blue Water Hotel ligger 4 minuters promenad från stranden. Denna hotellanläggning ligger på de södra delarna av Mallorca, i ett kustnära skärgårdsområde som är omgivet av oförstörda stränder och en rik växtlighet.

Rummen är stora och ligger i direkt anslutning till hotellanläggningens spektakulära trädgårdar och swimmingpool.

Hotellet ligger bredvid hamnen, på bara 300 meters avstånd från stranden Playa de Els Estanys, där det finns olika strandaktiviteter som du kan roa dig med. 

Faciliteter:

Rökfria rum
Husdjur accepteras inte
Cykeluthyrning (kostar extra)
Platt-TV, satellitkanaler
Snacksbar
Restaurang (buffé)
Bar
WiFi finns tillgängligt i allmänna utrymmen och är gratis.
Concierge
Tur- och utflyktsdisk
24-timmarsreception
Daglig städning
Tvättservice (kostar extra)
Gemensamt sällskapsrum/TV-rum
Luftkonditionering
Klinker- eller marmorgolv
Biluthyrning
Värdeskåp (kostar extra)
Trädgård
Terrass
Balkong
Massage (kostar extra)
 

Bassänger

Poolområdets faciliteter:
Utomhuspoolen på 50 meter x 25 meter x 2 meter är en toppmodern himmelspool från Astral, som också levererar bassängerna till FINA-mästerskapen.
Poolen har tio banor och är uppvärmd till 27 grader året runt.Poolen kan ställas in för långbana (50 meter) eller kortbana (25 meter)Poolen har ett jämnt djup på 2 meterDet finns två filmfönster från sidan, en på 1 meter och en annan vid 15 meterDet finns också en tittarplattform på taket av huvudbyggnadenHär finns en rörlig Shark Eye undervattenskameraPoolen har två ”drag-and-fly” motståndsmaskiner. Stort utbud av vanliga träningssaker. Vid sidan av poolområdet finns även ett välutrustat gym och en stor yta med utrustning för utomhusträning.
 

Destination

Colonia di Sant Jordi är en vacker turistort som från början var fiskeby, men är idag mer känd som ett resmål för den som letar efter vackra vyer, avkoppling och sagolika stränder.

Att promenera längs hamnen bjuder på väldigt vacker utsikt över den blå havet. Längs hamnen finns också ett utbud av nöjesliv i form av restauranger och en del barer. Naturligtvis är restaurangerna här välfyllda med fångst från havet och för de som gillar fisk och skaldjur är detta ett perfekt resmål.

Från flygplatsen tar det ungefär 45-60 minuter att köra till Colonia di Sant Jordi.

Här finns några av Mallorcas vackraste stränder och den mest kända av dem är Es Trenc. Stranden ligger precis i utkanten av Colonia di Sant Jordi och med sin kristallklara utsikt över det blå havet gör den ingen besviken.

Det är populärt att cykla på Mallorca. Många turister väljer att hyra en cykel och ge sig ut på en cykeltur. Det är ett skönt och trevligt sätt att upptäcka Mallorca. Till och med triathleter åker till Mallorca för att träna.
 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs