Skip to main content

Split, Hotel Dujam

Vackra Split!

Split är beläget på en halvö vid Adriatiska havet i Kroatien och charmerar årligen tusentals turister med sitt vackra läge vid det klarblåa havet, sin gamla historia och det rika kultur- och nöjeslivet.
Träningsarenan erbjuder alla tänkbara möjligheter att bedriva förstklassig friidrottsträning. Arenan erbjuder inte mindre än sex kastringar och lika många kulringar och tre spjutbannor.
Här finns också löparbanor, områden för diskus, slägga, stavhopp, längdhopp, höjdhopp och hinderlöpning.

 

 

Boende


Bild: Hotellrum.

Hotel med gastronomi

Hotel Dujam ligger 15 minuters promenad från Splits centrum och strand. På den luftkonditionerade restaurangen, med plats för upp till 80 gäster, kan du prova olika kulinariska läckerheter.

Faciliteter:

24-timmars reception
Hiss
Hotellbar
Konferensrum / mötesrum
Restaurang
Tvättservice
Centralvärme
Hårtork
Satellit-TV
Skrivbord
Strykjärn/-bräda
Husdjur är ej tillåtna
 

Destination

Vacker arkitektur och blåa hav

Split är Kroatiens näst största stad och en av de vackraste. Gamla stan domineras av Diocletianus mäktiga palats med dess höga klocktorn. Palatset byggdes i slutet på 200-talet av den romerska kejsaren Diocletianus. Bygget tog tio år att slutföra. Ett turistmål är klocktornet där man kan gå upp för de mörka trånga trapporna för att sedan njuta av en öppen och fantastisk utsikt över staden och havet.

Marmorklädda gator

Gator och torg är smyckade med dyrbar marmor importerad från Grekland och Italien. I dag är palatset en del av staden. Den gamla delen av Split är bilfri och full med kaféer, små butiker och restauranger. Den ena vackra byggnaden ersätter den andra och det bara kokar av historia i kvarteren och gränderna. Till centrala Split hör också Riva – hamnpromenaden. Riva bjuder på en mängd restauranger, glassbarer och underhållning. Inte långt bort ligger hamnen. Härifrån går färjor ut till de största öarna.
 

Träning

Vårt lägeralternativ ger utrymme för alla grenar på en välutrustad arena.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs