Skip to main content

USA- Las Vegas

LAS VEGAS 23 November


Las Vegas är  känt för sina lysande neonljus och underhållning i världsklass,  och där passa F1 rätt in .  Den nya Las Vegas Motor Speedway-banan lockar med sin snabba och utmanande design, som testar förarnas tekniska skicklighet och mod.

Formel 1 i Las Vegas är mer än bara ett lopp; det är en upplevelse för alla sinnen. De strålande ljusen och den elektriska atmosfären i staden ger tävlingen en unik och spektakulär touch.

Staden som  är känt för sin gästvänlighet och extravagans, och Formel 1-helgen är inget undantag. Med lyxiga hotell, gourmetrestauranger och underhållning i världsklass, erbjuder Las Vegas en oförglömlig upplevelse för alla som besöker staden.

Formel 1 i Las Vegas är ett fartfyllt äventyr som kombinerar spänningen i motorsport med staden som aldrig sover. Det är en helg som fyller luften med adrenalinkickar och skapar minnen för livet.

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs