Skip to main content

Salema- Salema Beach Village

Varierad golf och strandnära boende 

Beläget vid den vackra algarvekusten erbjuder Salema Beach Village en blandning av avkoppling och varierande golf. Njut av moderna lägenheter, med gång avstånd till restuaranger,affärer och strand samtidigt som man får spela golf på ett brett utbud av banor.

Denna destinationen rekomenderar vi för dig som vill kunna slappna utan en storstads tusentals människor och bullrande bilar men som samtidigt vill ha alla förnödenheter du kan tänka dig inom en 10 minuters promenad. 

Oavsett om du söker avkoppling vid poolen, äventyr på stranden eller högkvalitativ golf, erbjuder Salema Beach Village den perfekta semestern. 

Boende

Boende

Moderna Lägenheter

Salema Beach Village är mer än bara en plats att bo. Det är en destination där komfort möter elegans vid Portugals förtrollande kust. Boendet består moderna villor och lägenheter som är smakfullt inredda och utrustade med alla bekvämligheter för en avkopplande vistelse. Varje boendealternativ erbjuder sina egna unika fördelar, från privat pooler och trädgårdar till panoramautsikt över havet.

Något för alla 

Ni väljer själva om ni föredrar ett, två eller tre sovrum i er lägenhet. För 2 personer rekomenderar vi primärt ett sovrum men om man ska ha med familjen kan det vara klokt att ta en större lägenhet och dela på.  

Golf

Golf

Salgados GC

Salgados Golf Course är en idyllisk oas för golfentusiaster som hyllar naturen och respekterar dess skönhet. Som en fristad för många utrotningshotade fågelarter, erbjuder denna bana en unik möjlighet att fördjupa sig i en magisk miljö samtidigt som man spelar golf. Med enkla, vackra och nästan alltid platta fairways, inbjuder den till en avslappnad promenad där golfare kan njuta av den imponerande havsutsikten och det rika fågellivet.

Morgados GC

Morgado Golf Course, inbäddad i Algarves dal mellan Portimão och Monchique, är en utmaning som lockar såväl nybörjare som erfarna golfare. Trots sin par 73-status kompenserar den generösa bredden på fairways för dess längd, men golfare kan fortfarande utmanas av de strategiskt placerade bunkrarna.

Alamos GC

Álamos Golf Course, med sina fantastiska utsikter över Monchiquebergen, sjöar och jordbruksmark, bjuder in till en känsla av total avskildhet. Trots sin kortare längd än Morgado (Par 71) erbjuder den ändå en betydande utmaning för alla golfare. Álamos är inte bara ett prov på golfkunskaper utan också en symbol för harmoni mellan människa och natur.

Espiche GC

Espiche Golf Course är känd för sitt prisbelönta klubbhus, vilket redan vid ankomsten tillhandahåller en minnesvärd upplevelse. Med utmärkelsen som världens tredje bästa klubbhus är det tydligt att omsorgen om detaljerna är en prioritet här. Banan är det senaste tillskottet till Algarves imponerande samling av golfbanor och bjuder in till spel i ett öppet och böljande landskap längs sjöar, vattendrag och vingårdar.

Boavista GC

Boavista Golf and Spa Resort presenterar stolt två enastående golfbanor som lockar entusiaster från alla världens hörn. Banan är designad av Howard Swan och är en 18-hålsbana som erbjuder en spännande utmaning för spelare på alla färdighetsnivåer. Banan smälter harmoniskt in i den naturliga terrängen och omges av vackra landskap. Med en variation av hål som testar både precision och kraft, kan golfare njuta av panoramautsikten över Atlanten och de majestätiska bergen.

Hyrbil/transfer

Hyrbil

Om hyrbil på plats önskas så hjälper vi er såklart med bokning.


Vi rekommenderar bilstorlek efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar

Om Resmålet

Om Resmålet

Perfekt för en Longstay 

Välkommen till Salema- din drömdestination för en fyra veckors äventyrsresa. Med sitt rika kulturarv, hisnande stränder och underbara atmosfär kommer ni trivas från första stund.

Vacker natur

Låt oss börja med det fantastiska stränderna. Kusten är kantad av allt från vidsträckta stränder till de dramatiska klippformationer vilket gör det svårt att inte bli förälskad i den oändliga skönheten. Njut av soliga dagar med avkoppling, surfning eller båtturer längs kusten för att upptäcka de magiska grottorna och klipporna. 

Bomull för själen 

Salema, en dold pärla längs Portugals Algarvekust, lockar svenska golfturister med sin charmiga atmosfär och fantastiska golfmöjligheter. Beläget vid en pittoresk fiskeby, erbjuder Salema en perfekt balans mellan avkoppling och golfäventyr. Med flera spektakulära golfbanor i närheten, inklusive Salgados GC, Morgado och Álamos, har besökare möjlighet att utmana sina färdigheter medan de njuter av den magnifika utsikten över havet och landskapet.

Utforska 

Om ni väljer att ha en hyrbil rekomenderar vi starkt att utforska kusten under er vistelse. Där finns oändligt med stränder och mysiga städer att upptäcka. Vi rekomenderar särkilt en visit till Sagres som ligger 15 minuter därifrån. 

Läs mer om Algarve här!

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs