Skip to main content

Calella

Populära Calella!

Calella, ett par mil norr om Barcelona, är en mycket populär destination för simläger. Här kombinerar ni träning med sol, värme, bad och nöjen i massor. Hotellet ligger i centrala Calella med butiker, restauranger och kafeér runt knuten – och med simbassängen direkt vid boendet. Vill ni ta er in till Barcelona går det snabbt och smidigt med tåg direkt från Calella. Varför inte passa på att se en fotbollsmatch med FC Barcelona? Vi ombesörjer era matchbiljetter. Varje år åker olika klubbar med oss till Calella för en vecka eller några dagars träning, sammansvetsning, avkoppling och upplevelser. Kort och gott ett mycket uppskattat alternativ!

Boende

Med detta paket bor ni på 3* hotell ett stenkast från den långa stranden i Calella.
 

Destination

Calella är en liten och gemytlig badort bara cirka en timmes bilresa från Barcelona. Här är atmosfären vänlig och avslappnad och det finns gott om aktiviteter för alla åldrar. Med kilometerlånga, välskötta stränder, spännande historia och mängder med aktiviteter är det lätt att förstå varför Calella har blivit en populär semesterort. Längs stadens mest besökta gata Carrer de l'Esglesia finner du butiker, restauranger och barer för alla smaker. Vill du uppleva storstadspulsen i Barcelona tar pendeltåget bara drygt en timme från Calella.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs