Skip to main content

Samarbeten

Låt oss bli samarbetspartner på er nästa gruppresa med nätverket, klubben, sponsorerna eller kompisgänget. Vi säkerställer att regler och försäkringar efterlevs för era gäster.

Du kan sy ihop din resa själv och endast sälja en produkt, till exempel övernattning, men om du lägger till en aktivitet som golf, padel eller flygbiljetter så är det en paketresa. Resan omfattas då av paketreselagen och Here We Go har naturligtvis ställd resegaranti hos Kammarkollegiet.

Genom vårt stora kontaktnät av hotell, golf & padelanläggningar kan vi ge dig slagkraftiga priser på alla våra destinationer.

Padelresa med André Lennberth

Häng med André på en fantastisk Padelresa! - Åk med André Lennberth på denna underbara padelresa med det lilla extra. Med boende på Hotel Samos mit...

Magaluf - Hotel Samos med Lars Klannemark

Gruppresa till Magaluf med Lars Klannemark - Är ni intresserade av fyra dagar padel och ta nästa steg i er utveckling? Häng med till Magaluf och utv...

4 dagar från 8 295:- Läs mer »

Kontakta oss för hjälp med padelgruppresan

Få hjälp med padelgruppresan - Ni skapar resan och vi står för administrationen. Kontakta oss så hjälper vi er med att boka padelgruppresan där vi s...

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs