Skip to main content

Alicante

Lyxpaket till Alicante!

Några av Costa Blanca-kustens mest besökta platser är Alicante med många golf- och padelbanor. Vi samarbetar med Bela Padelcenter som ligger rakt över hotellet med nya fräscha padelbanor men också tennisbanor av högsta kvalité.
 
Rent geografiskt ligger Costa Blanca-kusten på samma breddgrader som Cypern och Turkiet vilket är en garant för ett skönt klimat och utsökta träningsmöjligheter. Utöver padeln så kan man även få tillgång till inomhus- och utomhuspooler och ett välutrustat gym. Ta chansen och åk ner till soliga Spanien för att spela bra padel med vännerna eller varför inte företaget.

Boende

Centralt boende - generösa rum

Alicante Golf Hotel är ett  hotell med gångavstånd till det mesta. Generös storlek på rummen och här finns både inomhus- och utomhuspool. Samtliga måltider serveras som buffé.

Se Alicante Golf Hotel >>

Strandnära

Här är det aldrig långt till vackra stränder, de klassiska spanska restaurangerna, de höga berg och den långa fina strandpromenad där man kan ta en promenad under de vackra kvällarna.   

Utmärkt padel

På Bela padel center erbjuds högklassig padel på banor av högsta kvalité. Anläggningen ligger rakt över från Alicante Golf Hotel. Vi erbjuder även lektioner av spaniens bästa tränare.

Se Bela padel center >>

Padel

Bela Padel Center

 

Med 7 Utomhusbanor, 2 singel utomhusbanor och 5 Inomhusbanor kan Bela Padel Center räknas som ett padelparadis. Skulle padelspelet störas av en hungrig mage så är det inte många meter till centrets egna café. 

Destination

Upplev det spanska köket

I Alicante finns mängder av restauranger med både spanskt och internationellt kök. Längs Bulevard dels Musics är utbudet särskilt varierat med allt från indiska till italienska och karibiska restauranger. Mitt i Alicante ligger den stora och fina stenstrand som det mesta kretsar kring: Playa de Albir. Här kan du sola och bada samtidigt som du har nära till det som händer i centrum. Vid stranden kan du ägna dig åt diverse vattensporter.

Fler Padelresor

Nyfiken på fler Padelresor?

Se fler padelresor >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs