Skip to main content

Lloret de Mar - 4**** Hotel Olympic Park

Bra boende med närhet till allt! 

Ta chansen att åka med 20 andra padeltokiga spelare och spela med padelspelare från hela Sverige! 

Costa Brava-kustens största pärla är utan tvekan Lloret de Mar. Här finns ett rikt utbud av hotell, restauranger, affärer, barer och diskotek. Tack vare de höga berg som omger staden är klimatet skönt och behagligt nästan året om. Ni bor på 4 stjärniga Hotel Olympic Park med 6 nylagda padelbanor precis utanför dörren. I detta paketet inkluderar vi flyg med SAS och 9 timmar padel, lägg där till halvpension på hotellet så är det ett väldigt svårslaget alternativ prismässigt. Lloret de Mar är en semesterort belägen ca 7 mil norr om Barcelona, flygplanstransfer T/R är också inkluderat i resan. 

Vill du få ut mer av din resa kan vi hjälpa dig fotbollsbiljetter på Camp Nou Barcelona FC eller en golf runda på PGA Catalunya.

Boende

Boende

Centralt boende

Centralt beläget hotell, enbart 500 meter från stadens restauranger och affärer och en kilometer från den långa strandpromenaden. Hotellet erbjuder en generös halvpensionsbuffé. Här finns gym, utomhuspool, inomhuspool och ett flertal aktiviteter. Turistskatt på 1€ /person/natt tillkommer och betalas på plats. 

Om resmålet

Om resmålet

Nöjen & vacker natur

Res till charmiga Lloret de Mar på Costa Brava – en plats där alla trivs tack vare en vacker natur, ett aktivt nöjesliv, flera sevärdheter och långa stränder. Här bor ni i en vacker semesterort med fina stränder, vattenlandet Water World nära till hands och Barcelona cirka 1,5 timmes bilresa bort. Du hittar också ett stort utbud av restauranger, bra nöjesliv för ungdomar, sevärdheter, konserter och goda bussförbindelser till andra städer i området, bland annat till Barcelona flera gånger dagligen.

Strandliv

Lloret de Mars stränder är fina och de pittoreska lagunerna gör strandlivet till en härlig upplevelse. Tips på stränder är Lloret Beach och något lugnare Playa de Fenals. För den aktiva finns gott om alternativ – exempelvis golf, mountainbikes och olika vattensporter. Staden grundades 1001 och började som ett litet fiskesamhälle. I utkanten av staden ligger det medeltida slottet Castell de Sant Joan som är värt ett besök.

Padel

Padel

Padelbanor precis utanför dörren!

 

I det här paketet går ni bara över gatan för att komma till de 6 Padelbanorna. Banorna är endast 1 år gamla och av hög kvalite. 

Önskar ni träning med lokala tränare så kan vi även förse er med detta, kostnad för detta i 1 timme är fr. pris 185:- per person. 

Flygtider och datum

Denna resa inkluderar direktflyg t/r med SAS inklusive en resväska både från Köpenhamn och Arlanda. Från Göteborg är det en kortare mellanlandning i Köpenhamn, se tider nedan. 

 

Från Köpenhamn:

08OCT  CPH-BCN   07:55 - 10:55
11OCT  BCN-CPH   19:10 - 22:10

 

Från Stockholm:

08OCT ARN-BCN  07:45 - 11:15

11OCT BCN-ARN  19:10 - 22:40

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs