Skip to main content

Almunecar - Hotel Bahia

Bo centralt med fin utsikt

Vi är stolta över att presentera Hotel Bahia 4* i Almunecar. Centralt hotell med närheten till allt. Fantastisk utsikt från poolen och terrassen uppe på taket.

Boende

Hotel Bahia ★★★★

4* Hotel Bahia erbjuder centralt läge i Almunecar med gångavstånd både till träningsplaner, shopping och stranden. Fräscha och rymliga rum, samt en underbar utsikt från taket där både pool och vacker terrass är belägen.

Flygplats 80 KM Stranden Gångavstånd
Golfbanan 500 M Närmsta affär Gångavstånd
Närmsta stad Gångavstånd Gym Ja
Utomhuspool Ja Inomhuspool Ja
Balkong Ja Wifi Ja
Flygplats 80 KM
Stranden Gångavstånd
Golfbanan 500 M
Närmsta affär Gångavstånd
Närmsta stad Gångavstånd
Gym Ja
Utomhuspool Ja
Inomhuspool Ja
Balkong Ja
Wifi Ja

Träning

Almucear Padel Club

På promenadavstånd ifrån Hotel Bahia hittar ni fem fina padelbanor.


Resmål

Almunecar

Almuñécar är en kuststad belägen i provinsen Granada i södra Spanien. Det finns flera skäl varför någon skulle vilja åka till Almuñécar, och dessa inkluderar:

 1. Stränder: Almuñécar har vackra stränder längs Medelhavskusten. Playa de San Cristobal och Playa de Velilla är två populära stränder där besökare kan njuta av sol och hav.

 2. Kultur och historia: Staden har en rik historia och flera kulturella sevärdheter. Almuñécar har rester av fästningar och romerska akvedukter samt ett arkeologiskt museum som visar områdets historiska arv.

 3. Tropiskt klimat: Almuñécar har ett subtropiskt klimat, vilket gör det till en attraktiv destination året runt. Milda vintrar och varma somrar lockar besökare som söker sol och behagligt väder.

 4. Tropisk park: Staden har en vacker botanisk trädgård, Parque Botánico El Majuelo, där besökare kan utforska olika tropiska växter och blommor.

 5. Lokal mat: Almuñécar erbjuder också möjligheten att prova lokala spanska rätter och färska skaldjur från Medelhavet. Det finns många restauranger och tapasbarer där besökare kan njuta av det lokala köket.

 6. Närliggande sevärdheter: Staden ligger nära andra intressanta platser som Sierra Nevada, en bergskedja känd för sina skidorter, och den historiska staden Granada med det berömda Alhambra-palatset.

Sammanfattningsvis är Almuñécar en attraktiv destination för dem som letar efter en kombination av sol och strandliv, kulturella upplevelser och möjligheten att utforska det omgivande landskapet.

Medeltemperatur i Almunecar:

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs