Skip to main content

Träningsläger Fotboll - Trelleborg

Prisvära träningsläger för både proffs- & amatörlag!

Välkommen till träningsläger i Sveriges sydligaste stad. Trelleborg är ett utmärk alternativ för er som vill kombinera bekvämt och centralt boende med fin vårträning. Stärk lagandan genom kamratskap och träning på både konst och naturgräs. Boendet Palm Tree BW signature Collection Hotel ligger centralt i stan, bara 1 kilometer från härliga Stadsparken och Stortorget. Hotellet är lättillgängligt, 23 kilometer från Malmö Airport och 15 min från öresundsbron. Njut av vårsolen i Trelleborgs centrum med bra shopping möjligheter och restauranger, träna på fotbollsplaner av hög klass. 

Boende

Palm Tree BW Signature Collection Hotel ★★★★

I fotbolls paketet ingår boende på Palm Tree BW Signature Collection Hotel, mitt i hjärtat av Palmernas stad, Trelleborg. Njut av bekväma trippelrum, smakfullt inredda med både wifi och tv. Varje rum har nyrenoverat badrum med ljust kakel. Vid renoveringen av hotellet låg starkt fokus på miljön, expempelvis våra mattor som är tillverkade av återvunnen plast från havet. Låt era spelare njuta av vår lounge och våra konferensrum, perfekt för möten i små grupper. Dubbelrum/enkelrum finns att boka mot tillägg. Här finns allt som behövs med gågatan bara ett steg från hotellet. Allt är upplagt för att ni ska trivas som hotellets gäster!

Flygplats 28 KM Stranden 2.5 KM
Fotbollsplan 1.5 KM Närmsta affär Gångavstånd
Närmsta stad Gångavstånd Gym Nej
Utomhuspool Nej Inomhuspool Nej
Balkong Nej Wifi Ja
Flygplats 28 KM
Stranden 2.5 KM
Fotbollsplan 1.5 KM
Närmsta affär Gångavstånd
Närmsta stad Gångavstånd
Gym Ja
Utomhuspool Nej
Inomhuspool Nej
Balkong Nej
Wifi Ja

Träning

Träning

Fotbollsplan

Avstånd 1.5-3 KM Antal planer 6
Naturgräs Ja Konstgräs Ja
Avstånd 1.5-3 KM
Antal planer 6
Naturgräs Ja
Konstgräs Ja

 

Fotbollsträning

Träningspassen sker på tre konstgräsplaner med hög kvalitet i centrala Trelleborg. Njut av träningspass på Vångvallen, Västervång IP och Köpinge IP. Fotbollsplanerna ligger centralt med en promenad på ca 1,5 - 3 km från hotellet. Vi erbjuder även träning på planer i Anderslöv och Smygehamn.   


Om resmålet

Sveriges sydligaste stad

Trelleborg, Sveriges sydligaste stad, kallas även för Palmstaden eller Lilla Miami på grund av palmerna som finns vid sydvästa infarten från början av juni till första frosten i oktober. Här finns något för alla, bad, shopping, museer, vacker natur med massor av aktiviteter för både vuxna och små. Passa på och njut av solen i Trelleborgs stadspark! Upptäck utsikten från toppen av den 17 meter höga Smyge fyr eller ta ett dopp i havet från stranden alldeles intill. Här finns även sydkustens första snorkelled. Följ en skyltad "stig " under vattnet och njut av häftig undervattensmiljö.

Fler träningsläger

Nyfiken på fler träningsläger?

Se alla svenska träningsläger här >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs