Skip to main content

Trelleborg

Träningen börjar tidigare i Söder! 

Trelleborg är ett utmärkt alternativ för er som vill kombinera stadsliv, med bekvämt centralt boende och fin vårträning på både konst- och naturgräs. Trelleborgs museum, Stortorget och Stadsparken ligger 1 km från Best Western Hotel Hansa. Till Malmö Airport är det 23 km. Centrala Trelleborg bjuder på en härlig småstadskänsla med bra shopping och ett varierat utbud av restauranger och nöjen.

Boende

I hjärtat av Trelleborg

Ni bor i trippelrum på 3* Best Western Hotel Hansa som ligger mitt i Trelleborgs centrum. På hotellet finns en lounge och konferensrum. Alla rum har gratis WiFi. Samtliga måltider är inkluderade, från middag ankomstdagen till frukost avresedagen. I alla rum finns TV, luftkonditionering och ett skrivbord. De egna badrummen har dusch. Vissa rum har även utsikt över staden eller Trelleborgs hamn och Östersjön.

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs