Skip to main content

Ishöj Hotel

Närläger med stort fotbollsområde! 

Ett stenkast från Öresundsbron, i Köpenhamns södra utkant, ligger Ishöj hotel. På bekvämt gångavstånd finns ett av Köpenhamns största fotbollsområde, och vid det fina Idrottscentrat ligger 12 inbjudande fotbollsplaner. Under årens lopp har vi haft hundratals lag på fotbollsläger här. Elitlag från både herr och dam-allsvenskan, bla. LdB FC Malmö har gästat Ishöj. Kombinera gärna med shopping och nöje på pendelavstånd i Köpenhamns City. Bra standard på boendet samt utmärkta träningsförhållanden gör att vi rekommenderar en tidig bokning.

Boende

Nära till centrum

Ni bor på Ishöj Zleep Hotel. Härifrån är det gångavstånd till träningsanläggningen, köpcentrum och tågstationen, som snabbt tar er till Köpenhamns centrum.
Frukost äter ni på hotellet, lunch och middag på restaurangen i Ishöj Sportcenter.

Om resmålet

Mäktiga Köpenhamn

Köpenhamn är den stad i Skandinavien som besöks av flest utländska turister. Atmosfären är både internationell, kontinental och samtidigt nordisk. Staden erbjuder både det inhemska och det utländska, både det gamla och det nya. Detta gör Köpenhamn till en stad för alla. Är inte vädret lämpat för en dag i parken eller i Nyhavn har Köpenhamn ett otroligt stort utbud av inomhusaktiviteter i form av museer, utställningar, konserter och restauranger. Många av Köpenamns sevärdheter och aktiviteter är dock koncentrerade till stadens kärna. Promenader mellan de olika platserna kan vara en upplevelse i sig. 

Träning

Naturgräs & konstgräs

All träning sker på Ishøj idrottscenter, som är ett av Köpenhamns största fotbollsområde och ligger på bekvämt gångavstånd från ert boende
Här finns tillgång till naturgräs och konstgräsplaner.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs