Skip to main content

De Wilgenweard

Klassiska Nederländerna! 

I nederländska staden Nijverdal erbjuder sport- och aktivitetsanläggningen De Wilgenweard utmärkta träningsmöjligheter för fotboll. De åtta fina planerna, samtliga med elljus, ligger på bara en utsparks avstånd från boendet. En konstgräsplan ligger också på anläggningen och ger fina förutsättningar för träning oavsett väder. De Wilgenweard har dessutom en mängd andra utomhusaktiviter som lämpar sig förträffligt för teambuilding. Mycket fin anläggning och bra flygförbindelser, gör Wilgenweard högintressant.

Boende

Charmigt hotell

Familjevänligt sporthotell med boende i dubbelrum. Det charmiga hotellet som ligger i ett rekreationsområde erbjuder massor av aktiviteter, både inom- och utomhus. Samtliga måltider serveras på hotellet.

Om resmålet

Revolutionerande stad

Nijverdal är en stad med cirka 30 000 invånare och ligger i den nederländska provinsen Overijssel, nära gränsen till Tyskland. Nijverdal grundades 1836 och det var här som den industriella revolutionen i Nederländerna tog fart. Här finns ett stort utbud av kultur, shopping och restauranger.

Träning

Fotbollsplan

Avstånd 0 M Antal planer 10
Naturgräs Ja Konstgräs Ja
Avstånd 0 M
Antal planer 10
Naturgräs Ja
Konstgräs Ja

Fler träningsläger

Nyfiken på fler träningsläger?

Se alla våra träningsläger här >>

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs