Skip to main content

Melpo Antia, Ayia Napa

Vackra, klimatsäkra Cypern med ypperliga träningsförhållande! 

Med ett oslagbart läge mitt i centrala Ayia Napa, med närhet till det turkosblå Medelhavet, ligger vårt 4* lägenhetshotell. Lugn och skön boendemiljö, men ändå nära till stadens pulserande liv av restauranger och nöjen. Fotbollsanläggningen har 15 gräsplaner, och transfer från boendet till planerna ingår. På Cypern har man redan i januari en medeltemperatur mellan 15-20° och utmärkta förutsättningar för kvalitativ träning.

Boende

Boende

Melpo Antia Apartments ★★★★

Melpo Antia Apartments ligger mitt i Ayia Napas livliga stadskärna, sex minuters promenad från stranden. Här bor du bara en kort promenad från hamnen och nattlivet. Lägenheterna erbjuder en avkopplande bas i närheten av händelsernas centrum. Melpo Antia Hotel har ett idealiskt läge för den som vill få ut det mesta av vistelsen i Ayia Napa. De rymliga lägenheterna har ett separat sovrum, en vardagsrumsdel, ett välutrustat pentry och balkong. Här kan ni njuta av solen och ta ett dopp i den stora utomhuspoolen, eller koppla av i bubbelpoolen. Melpo Antia Hotel erbjuder ofta underhållning kvällstid.

Flygplats 55 KM Stranden Gångavstånd
Fotbollsplan 1.5 KM Närmsta affär Gångavstånd
Närmsta stad Gångavstånd Gym Ja
Utomhuspool Ja Inomhuspool Nej
Balkong Ja Wifi Ja
Flygplats 55 KM
Stranden Gångavstånd
Fotbollsplan 1.5 KM
Närmsta affär Gångavstånd
Närmsta stad Gångavstånd
Gym Ja
Utomhuspool Ja
Inomhuspool Nej
Balkong Ja
Wifi Ja

Träning

Fotbollsplan

Avstånd 1.5 KM Antal planer 15
Naturgräs Ja Konstgräs Nej
Avstånd 1.5 KM
Antal planer 15
Naturgräs Ja
Konstgräs Nej

Resmål

Ayia Napa

Den superpopulära charterorten Ayia Napa ligger nära Cyperns sydöstra udde, 45 km från flygplatsen i Larnaca. Här finns restauranger med mat från många av världens kök. Det cyprotiska köket är som bäst på lokala tavernor i utkanten av Ayia Napa. Cypern styrdes under en period av Storbritannien vilket märks än i dag; man har vänstertrafik och brittiska elkontakter med tre piggar, så adapter behövs alltså. Staden Ayia Napa är liten och inne i centrum behöver du sällan lämna området runt torget.

Medeltemperatur i Ayia Napa:

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs