Skip to main content

Ishöj Danhostel

Närläger med stor kvalité! 

Med träningsläger i Ishøj har ni nära både till härligt strandliv och Köpenhamn med sitt stora utbud av nöje, kultur och shopping. Ni bor på 5* vandrarhemmet Danhostel Ishøj Strand, som ligger alldeles intill fotbollsplanerna och en kort promenad från stranden. Ishøj Strand anses vara en av de bästa i Danmark. Här hittar ni fler möjligheter till både avslappning och aktiviteter. Till de centrala delarna av Köpenhamn är det 17 km.

Boende

Ishöj Danhostel ★★★★★

Bo på 5* vandrarhemmet Danhostel Ishøj Strand, som ligger alldeles intill fotbollsplanerna och en kort promenad från stranden. Ni bor 5-6 personer per rum. Samtliga måltider serveras som buffé på vandrarhemmet. Utanför rummen på Danhostel Ishøj Strand finns uteplatser med picknickbord. Alla rum har dessutom soffa eller matbord. Ni kan koppla av i det gemensamma tv-rummet eller i vinterträdgården. Ni kan även hyra cyklar på plats (mot en kostnad). I den stora trädgården finns dessutom lekplats, studsmattor och boulebana.

Flygplats 20 KM Stranden 1 KM
Golfbanan 100 M Närmsta affär Gångavstånd
Närmsta stad Gångavstånd Gym Nej
Utomhuspool Nej Inomhuspool Nej
Balkong Nej Wifi Ja
Flygplats 20 KM
Stranden 1 KM
Golfbanan 100 M
Närmsta affär Gångavstånd
Närmsta stad Gångavstånd
Gym Nej
Utomhuspool Nej
Inomhuspool Nej
Balkong Nej
Wifi Ja

Om resmålet

Mäktiga Köpenhamn

Köpenhamn är den stad i Skandinavien som besöks av flest utländska turister. Atmosfären är både internationell, kontinental och samtidigt nordisk. Staden erbjuder både det inhemska och det utländska, både det gamla och det nya. Detta gör Köpenhamn till en stad för alla. Är inte vädret lämpat för en dag i parken eller i Nyhavn har Köpenhamn ett otroligt stort utbud av inomhusaktiviteter i form av museer, utställningar, konserter och restauranger. Många av Köpenamns sevärdheter och aktiviteter är dock koncentrerade till stadens kärna. Promenader mellan de olika platserna kan vara en upplevelse i sig. 

Träning

Fotbollsplan

Avstånd 100 M Antal planer 15
Naturgräs Ja Konstgräs Ja
Avstånd 100 M
Antal planer 15
Naturgräs Ja
Konstgräs Ja

Fler träningsläger

Nyfiken på fler träningsläger?

Se Danmarks träningsläger här >>

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs