Skip to main content

Ishöj Danhostel

Närläger med stor kvalité! 

Med ett träningsläger i Ishøj har ni nära både till härligt strandliv och Köpenhamn med sitt stora utbud av nöje, kultur och shopping. Ni bor på 5* vandrarhemmet Danhostel Ishøj Strand, som ligger alldeles intill fotbollsplanerna och en kort promenad från stranden. Ishøj Strand anses vara en av de bästa i Danmark. Här hittar ni fler möjligheter till både avslappning och aktiviteter. Till de centrala delarna av Köpenhamn är det 17 km.

Boende

Fantastiska faciliteter

Bor gör ni på 5* vandrarhemmet Danhostel Ishøj Strand, som ligger alldeles intill fotbollsplanerna och en kort promenad från stranden. Ni bor 5-6 personer per rum. Samtliga måltider serveras som buffé på vandrarhemmet. Utanför rummen på Danhostel Ishøj Strand finns uteplatser med picknickbord. Alla rum har dessutom soffa eller matbord. Ni kan koppla av i det gemensamma tv-rummet eller i vinterträdgården. Ni kan även hyra cyklar på plats (mot en kostnad). I den stora trädgården finns dessutom lekplats, studsmattor och boulebana.

Om resmålet

Mäktiga Köpenhamn

Köpenhamn är den stad i Skandinavien som besöks av flest utländska turister. Atmosfären är både internationell, kontinental och samtidigt nordisk. Staden erbjuder både det inhemska och det utländska, både det gamla och det nya. Detta gör Köpenhamn till en stad för alla. Är inte vädret lämpat för en dag i parken eller i Nyhavn har Köpenhamn ett otroligt stort utbud av inomhusaktiviteter i form av museer, utställningar, konserter och restauranger. Många av Köpenamns sevärdheter och aktiviteter är dock koncentrerade till stadens kärna. Promenader mellan de olika platserna kan vara en upplevelse i sig. 

Träning

Naturgräs & konstgräs

All träning sker på ett fotbollsområde som ligger alldeles intill ert boende.
Ishøj idrottscenter är ett av Köpenhamns största fotbollsområde och här finns tillgång till både naturgräs och konstgräsplaner.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs