Skip to main content

Padelpaket Trelleborg

Nyrenoverat och centralt hotell

Helt nyrenoverade Palm Tree BW Signature Collection Hotel ligger beläget mitt i centrala Trelleborg.

Trelleborg är ett utmärkt alternativ för er som vill kombinera stadsliv, med bekvämt centralt boende och modern padelhall. Trelleborgs museum, Stortorget och Stadsparken ligger 1 km från Palm Tree Hotell.

Till Malmö Airport är det 23 km. Centrala Trelleborg bjuder på en härlig småstadskänsla med bra shopping och ett varierat utbud av restauranger och nöjen.

Boende

Boende

I hjärtat av Trelleborg

Ni bor i dubbelrum på helt nyrenoverade Palm Tree BW Signature Collection Hotel i hjärtat av Palmernas stad Trelleborg. Smakfullt inredda rum med wifi, tv och andra bekvämligheter. Varje rum har helt nya och ljust kaklade badrum. Hotellet har satsat på miljön där det är möjligt och har bl.a. lagt in nya mattor som tillverkats av återvunnet plast från havet.

På hotellet finns både loungeområde och konferensrum för upp till 30 personer. Här har ni nära till allt. Ett steg från hotellet och ni är ute på gågatan. Nära till mysiga butiker och stans restauranger.
Här kommer ni att trivas!

Padel

Padel

Padel

3 timmar padel är inkluderat i paketet. Ert padelspel sker på Padel of Sweden i Trelleborg som ligger ca 3km ifrån ert boende. På Padel of Sweden Trelleborg finns där 8st banor.
Givetvis är det möjligt att skräddarsy hur många timmar padel ni önskar.

Om resmålet

Centrala Trelleborg bjuder på en härlig småstadskänsla med bra shopping och ett varierat utbud av restauranger och nöjen.  Trelleborg är ett utmärkt alternativ för er som vill kombinera stadsliv, med bekvämt centralt boende. Staden kallas även för Palmernas stad, eftersom denna växt pryder olika platser runt om i staden. Här finns ett lugnt stadsliv, men önskar ni mer puls ligger Malmö bara 30 minuter bort.

Fler resmål

Nyfiken på fler Padelresor?

Se fler padelresor >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs