Skip to main content

Malmö

träningslager fotboll sverige malmö

Närläger med storstadspuls! 

Här bor ni bekvämt på 4* Good Morning Hotell i fräscha rum, alldeles intill Swedbank Stadion. Träningen bedrivs på några av Malmös bästa vårplaner, bland annat i Arlöv samt på Stadionområdet. Väljer ni Malmö som destination för ert träningsläger får ni förstklassigt boende och perfekta träningsförhållanden med närhet till massor av fritidsnöjen. Ett flertal av Europas elitklubbar har valt detta alternativ, senaste i raden var Premier League laget Crystal Palace. Skulle er vistelse behöva spetsas till ytterligare, har ni nära till tåget som tar er till Köpenhamn. Eller varför inte här passa på att här ta en historisk rundvandring tillsammans med Malmö FF eller om tillfället ges se en match på stadion? Egen transport till och från träningarna. Önskar ni boka busstransporter ordnar vi förstås det.

Välkommen till Malmö!

Boende

Nyrenoverat & mitt i centrum

Centralt belägna Good Morning Hotell Malmö är ett nyrenoverat hotell som verkligen ger guldkant på ert träningsläger. Drygt 250 nyrenoverade rum med modern, smakfull design och hög bekvämlighet. Gratis WiFi.
På hotellet finns även ett gym och en relaxavdelning med bastu.

Om resmålet

Malmö - Staden som har allt

Malmö är en stad som bjuder på en härlig blandning av gammalt och nytt, typiskt svenskt och mångkulturellt. Som Sveriges tredje största stad och den stad som ligger närmast kontinenten är Malmö hjärtat i södra Sverige.

Träning

Naturgräs & konstgräs

Träningen sker på olika anläggningar i närheten.
Önskar ni träna på konstgräsplan så är det gångavstånd till planerna som ligger vid Stadionområdet. Vill ni där emot träna på naturgräsplan så sker träningen i Arlöv, som ligger ca 6 km fågelvägen från ert boende.

Fler träningsläger

Nyfiken på fler träningsläger?

Se alla svenska träningsläger här >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs