Skip to main content

Nerja

Padelresor till solkusten!

Ta med kompisarna eller kollegorna och åk till härliga Costa Del Sol. Njut av god mat, skönt väder och svettiga padelpass på fina Los Palomas
Boendet är på 3* Hotel Nerja Club & SPA.

Vill du få ut mer av din resa hjälper vi gärna till med att boka forbollsbiljetter på någon Arena elller på någon av dom vackra golfbanorna runt Nerja

Padel Club

Padel Club

Padelbanor

Tränar gör ni på Los Palomas Padelclub som ligger 10 min ifrån hotellet. Ni blir hämtade och lämnade på Hotellet
I grundpaketet är det inkluderat 9 timmars padel, men självklart finns där möjlighet att lägga till fler timmars padel eller lektioner.

Hotell

Hotell

Hotellet med hög mysfaktor!

Här erbjuds en utomhuspool och en solterrass. Det finns också en SPA-avdelning med pool med jetstrålar och en bubbelpool där ni kan koppla av efter träningen. Härifrån har ni nära till stranden Burriana och ungefär en kilometer till centrum med ett rikt utbud av kaféer, restauranger och barer. De luftkonditionerade rummen på Hotel Nerja Club är modernt inredda med satellit-TV och eget badrum.


Internationell meny med underhållning!

Hotellets bufférestaurang serverar internationella rätter. Det finns även en bar. Hotellet erbjuder levande musik och en flamencoshow varje vecka.

 

Om resmålet

Soliga Nerja - Den lilla orten med den stora charmen

Nerja är en mysig by ungefär en timme från Malagas flygplats. Här råder ett så kallat mikroklimat, tack vara att Nerja ligger skyddat mellan två berg. För det mesta är det alltid 1-2 grader varmare i Nerja än i Malaga. Hit reser man enklast med någon av alla direktflyg till Malaga. Från Malaga kan man åka taxi (ca 70 euro), ta buss eller hyra en bil för att ta sig till Nerja. Staden är levande året runt tack vare sitt läge och den ständiga skaran av turister som vill upptäcka den här pärlan. Det bor också en stor andel bofasta här vilket också bidrar till att staden är lika trevlig att besöka året runt. Nerja skiljer sig från många av de andra orterna på den spanska solkusten genom att man nästan helt saknar hög bebygelse. I stadskärnan finns det bara två- och trevåningshus. 

Fler Padelresor

Nyfiken på fler Padelresor?

Se fler padelresor >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs