Skip to main content

Nederländerna - Zandvoort

Nederländerna 27 AUGUSTI


Efter 30 års uppehåll så kom äntligen Circuit Zandvoort tillbaka på F1 kalendern efter att blivit ombyggd för att vara godkänd för dagens regler för F1.  beläget vid Nederländernas kust, en mycket efterlängtad återkomst som värd för den spännande Grand Prix-tävlingen. Denna klassiska bana, omgiven av vackra sanddyner och havet, erbjuder en unik och utmanande upplevelse för både förare och fans.

Zandvoort är känd för sin varierande terräng och snabba kurvor, vilket ställer höga krav på förarnas tekniska skicklighet och mod. Banans läge nära havet kan också skapa vindiga förhållanden, vilket gör loppen ännu mer oförutsägbara och spännande.

Formel 1 i Zandvoort erbjuder inte bara racing av högsta klass utan också en fantastisk möjlighet att njuta av den nederländska gästfriheten och kulturen. Det är en helg fylld med adrenalin, spänning och glädje som sätter Nederländerna på kartan för motorsportfans världen över.

På läktarna så håller de nederländska fansen även kallade Orange Army ett bra tryck och håller din puls igång under hela racet.

Kontakta oss för detaljer >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs