Skip to main content

Kolobrzeg

Prisvärda Kolobrzeg!

Intressant och prisvärt alternativ i norra Polen. Ni har allt, boende, matservering och aktiviteter samlat på anläggningen Sportkomplex Millenium och med fotbollsplanerna precis utanför dörren. Centrum av Kołobrzeg med ett stort utbud av shopping, barer och restauranger når ni på ett par minuter. Boka hela lösningen med oss. Det enda som tillkommer i tid och kostnad för er är att transportera er till Ystad. 

Boende

Funktionellt hotell

Boendet på sportanläggningen är på ett enklare hotell. Här bor man i antingen dubbel- eller trippelrum. Stor fördel att ni har allt på samma anläggning och fotbollsplanerna precis utanför dörren. Ifall man önskar så kan man uppgradera boendet till 3* eller 4* hotell som båda är belägna i centrala Kołobrzeg.

Träning

Naturgräs & konstgräs

Inom sportområdet finns möjligheten att träna på både naturgräs och konstgräsplan. 

Om resmålet

Festligt nattliv

Kołobrzeg är beläget i norra Polen längs med kusten. Staden har cirka 45 000 invånare. En väldigt trevlig och genuin stad och som har mycket shopping, barer och nattliv att erbjuda. Attraktiv prisbild ifall man önskar någon måltid eller dryck inne i stan.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs