Skip to main content

Garda

Vackra Garda! 

Italien har i många år varit ett populärt resmål och inte minst området kring Gardasjön. Hit reser många lag bland annat från Tyskland, Österrike och Schweiz. Vi kan erbjuda ett stort antal hotell. Garda är prisvärt alternativ med möjlighet att se serie A-fotboll i närheten. Vi hjälper gärna till att ordna med biljetter och transport. Från Garda till Milano är det cirka 15 mil.

Boende

Boende vid pitoreska Garda

I Garda har har vi möjligheten att erbjuda boende på 15 hotell, och något skall nog kunna passa er? Från hotellen är det gångavstånd till de flesta planerna och stranden. Vid längre avstånd ingår buss. På de flesta hotellområdena finns utomhuspooler. Observera att det kan förekomma begränsade pool-öppettider, beroende på årstiden!

 

Om resmålet

Världens åttonde under

I norra Italien ligger Italiens största insjö, Gardasjön. Sjön ligger halvvägs mellan städerna Milano, Venedig och Bologna, avstånd ca. 15 mil. I sydöstra delen av sjön ligger den gamla romarstaden Garda. Idag är den känd för sina vackra trädgårdar, vinodlingar och sin vackra strand Baia delle Sirene. 

Träning

Naturgräs & konstgräs

Träningen sker på olika anläggningar i närheten och här finns tillgång till både naturgräs och konstgräsplaner.
De flesta planerna ligger på gångavstånd, annars ingår busstransport.

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs