Skip to main content

Berlin Strausberg

Diger träning i Berlinområdet! 

Strausberg är en fantastisk idrottsanläggning med träningsfacilitetet i toppklass för både fotbollslag och friidrottsklubbar. Inom området finns naturgräs- och konstgräsplaner, inomhushall, hall för racketsport, tennisbanor och bowling. Dessutom finns en "klätterskog" som är en perfekt aktivitet för lagandan. Ni tar er enkelt in till Berlin med tåg. Från anläggningen till tågstationen är det 500 meters promenad. Tågresan tar cirka 40 minuter. Vill ni se en Bundesligamatch hjälper vi gärna till med biljetter.

Boende

Nära till träningen

Boende sker alldeles intill planerna i rum med 2-4-bäddar i en egen byggnad. De flesta rummen har dusch och WC. Det finns även samlingsrum och enklare kök.

Om resmålet

Vackra Strausberg

Strausberg ligger i östra delen av storstadsregionen Berlin-Brandenburg, omkring 30 km öster om centrala Berlin. Folkmängden uppgår till cirka 26 000 invånare. Orten är känd som före detta säte för Östtysklands arméledning.
Närliggande Berlin, som är Tysklands huvudstad, är fylld med fantastiska parker, sevärdheter som man måste ha sett minst en gång i livet, till exempel Berlinmuren och Brandenburger Tor.

Träning

Fotbollsplan

Avstånd 0 M Antal planer 2
Naturgräs Ja Konstgräs Ja
Avstånd 0 M
Antal planer 2
Naturgräs Ja
Konstgräs Ja

Fler träningsläger

Nyfiken på fler träningsläger?

Se Tysklands träningsläger här >>

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs