Skip to main content

Hvidovre

Avkopplande träningsläger i Köpenhamn!

I de södra delarna av Köpenhamn ligger Hvidovre och Scandic Hotell Hvidovre. Ett modernt affärshotell där ni kan koppla av mellan och efter träningarna i relaxavdelningen eller inomhus-poolen. All träning sker på de vårtidiga planerna på Ishöj idrottscenter. Med buss eller tåg tar ni er snabbt in till centrala Köpenhamn, med sitt stora utbud av shopping- och nöje. Givetvis finns också möjlighet att besöka Bröndby IF eller FC Köpenhamn. Studiebesök eller ligamatch? Vi löser allt praktiskt!

Boende

Fullt utrustat hotell

Scandic i Hvidovre välkomnar alla med en modern och hemtrevlig atmosfär. På sommaren finns det uteservering i baren och restaurangen. Här finns ett välutrustad fitnesscenter, inomhuspool och bastu.
Direkt utanför hotellet finns 200 parkeringsplatser utan kostnad.

Om resmålet

Fantastiska Köpenhamn

Köpenhamn är den stad i Skandinavien som besöks av flest utländska turister. Atmosfären är både internationell, kontinental och samtidigt nordisk. Staden erbjuder både det inhemska och det utländska, både det gamla och det nya. Detta gör Köpenhamn till en stad för alla. Är inte vädret lämpat för en dag i parken eller i Nyhavn har Köpenhamn ett otroligt stort utbud av inomhusaktiviteter i form av museer, utställningar, konserter och restauranger. Många av Köpenamns sevärdheter och aktiviteter är dock koncentrerade till stadens kärna. Promenader mellan de olika platserna kan vara en upplevelse i sig. 

Träning

Naturgräs & konstgräs

All träning sker på Ishøj idrottscenter, som ligger ca. 9 km. från ert boende.
Detta är ett av Köpenhamns största fotbollsområde och här finns tillgång till naturgräs och konstgräsplaner.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs