Skip to main content

Degeberga

träningsläger fotboll sverige degeberga

Kundfavorit i Skåne! 

Strax söder om Kristianstad finner du Skånes kanske bästa anläggning för träningsläger. Anläggningen omfattar totalt 25 stugor med plats för sex personer i varje stuga. Alla stugorna är utrustade med två sovrum, ett allrum med TV, kokvrå, dusch/WC samt en terrass. Här finns också reception och kiosk. Tre vårtidiga gräsplaner finns utanför dörren och ytterligare två finns 150 meter bort. Här har vi haft besök av lag från alla divisioner i svensk fotboll.

Boende

Fullt utrustade stugor

Boende i stugor med 5-6 personer per stuga. Stugorna ligger precis vid fotbollsplanerna. Alla stugorna är utrustade med två sovrum, ett allrum med TV, kokvrå, dusch/WC samt en terrass. På anläggningen finns även reception och kiosk samt ett samlingsrum.

Träning

Fotbollsplan

Avstånd 0 M Antal planer 3
Naturgräs Ja Konstgräs Nej
Avstånd 0 M
Antal planer 3
Naturgräs Ja
Konstgräs Nej

Om resmålet

Naturskönt med nära till city

Degeberga ligger strax söder om Kristianstad i nordöstra Skåne. Stugbyn som ligger i centrala Degeberga erbjuder stugor som är utrustade med allt man kan önska sig för ett bra och givande läger. Om man önskar stadsluft och lite mer fart på kvällen så är Kristianstad närmsta stad att besöka.

Fler träningsläger

Nyfiken på fler träningsläger?

Se alla svenska träningsläger här >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs