Skip to main content

Krakow

Historiska Krakow!

Krakow, belägen vid Wisła-floden i södra Polen, är där det förflutna smälter samman med nutiden och skapar en unik atmosfär av kulturell rikedom och charm. Att besöka denna polska pärla är som att bläddra genom ett levande historiebok, där varje gränd, varje slott och varje torg berättar en historia om en stad som har överlevt och blomstrat genom århundradena.

Boende

Boende

 

Hotel Justyna ★★★★

Hotel Justyna ligger beläget i en lugn del av staden. Bekväma och smakfullt inredda rum, skapade för att erbjuda en fridfull vistelse. En pärla mitt i internationella händelser, sport- och kulturevenemang med gångavstånd till träningsmöjligheter.

Närmaste flygplats 28 KM Wifi Ja
Fotbollsplan 500 M Bastu Ja
       

Träning

Träning

Fotbollsplan

Fotbollsplan vid Academy of Physical Education som har en syntetisk yta, fullstor (102m x 64m) fotbollsplan med konstgräs som är anpassad till PZPN:s tekniska krav för matcher i Regional Klass A, B och C.

Avstånd 500 M Antal planer 2
Naturgräs Nej Konstgräs Ja
Avstånd 0 M
Antal planer 4
Naturgräs Ja
Konstgräs Ja

Fler träningsläger

Nyfiken på fler träningsläger?

Se Polens träningsläger här >>

 

Om resmålet

Destination!

Staden vibrerar av kulturella evenemang och festivaler. Den årliga Internationella Mozartfestivalen lockar musikälskare från hela världen, medan den färgstarka Karnevalen i Krakow fyller gatorna med glädje och festligheter. Konstscenen blomstrar, och många moderna gallerier och teatrar berikar stadens kulturella landskap.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs