Skip to main content

Vildbjerg

Kortläger för proffslag! 

15 km nordväst om Herning på Jylland ligger Vildbjerg. Här bor ni på Vildbjerg Sports- og Kulturcenter i rum med tre eller fyra sängar, samtliga med toalett, dusch och TV. Utanför boendet finns 30 fotbollsplaner. Anläggningen ingår i Team Danmark och här har Danska Fotbollförbundet bland annat haft sina elitläger och tränarkurser. Vildbjerg har även bokats av bland andra Djurgårdens IF, Malmö FF och Trelleborgs FF.

Boende

Underbara faciliteter

På hotellet finns 32 rum som kan användas som enkel, dubbel eller rum med tre-fyra sängar. Dessutom finns två rum med våningssängar med plats för tio personer samt ett familjerum med plats för sex personer. Ni har fri tillgång till inomhuspool med bubbelpool, vattenrutschbana, SPA, gym och tennisbanor. Direkt utanför boendet finns även motionsslingor med träningsutrustning.

Om resmålet

Småstadslugn

Vildbjerg ligger i Herning Kommune i Mittjylland ca 240 km väster om Köpenhamn. Antal invånare är knappt 4000. Till Herning, som är närmaste större samhälle är det ca 15 km.

Träning

Fotbollsplan

Avstånd 0 M Antal planer 30
Naturgräs Ja Konstgräs Ja
Avstånd 0 M
Antal planer 30
Naturgräs Ja
Konstgräs Ja

Fler träningsläger

Nyfiken på fler träningsläger?

Se Danmarks träningsläger här >>

 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs