Skip to main content

Barcelona

Spännande Barcelona!

Res till Barcelonas bästa område, precis intill Sagrada Familia och spela på den fantastiska padelklubben Club Natacio eller Fair play Padel  Barcelona. Kombinera Barcelonas världsomnämnda kulturdistrikt med padel på soliga padelbanor.

Bor gör ni på anrika Hotell1882.

Boende

Boende

Hotel Barcelona 1882

Beläget i Barcelonas bästa område, bredvid Sagrada Familia, Sant Pau modernistiska komplex och Passeig de Gràcia. Tysta, rymliga och bekväma rum, utrustade med två sängar och allt du behöver för att känna dig som hemma och kunna njuta av en underbar sömn.

Här erbjuds något för alla; takpool, gym och fitnessrutiner, cykeluthyrning, guidade turer, gratis yogakurser, massage och kroppsbehandlingar och Wi-Fi. 

Padel

Club Natacio Barcelona

Club Natació Atlètic-Barceloneta har historia som sträcker sig ända tillbaka till 1913 och är ett välkänt namn inom Barcelona som ett högklassigt idrottscenter. Här erbjuds några av världens vackraste padelbanor, kantade med medelhavet, palmer och sol. 

Se alla faciliteter här:

Resmål

Barcelona

Oavsett var du befinner dig i Barcelona finns det alltid något att se i närheten av grannskapet eller distriktet: juveler av hemodlad katalansk arkitektur, modernism och modern arkitektur, marknader som är en godbit för sinnena, skatter i den antika romerska och medeltida staden, parker där du kan varva ner.

Gastronomi

Om vi ​​pratar om gastronomi i Barcelona kan vi inte låta bli att nämna katalanska köket. Katalonien är ett gastronomiskt paradis där det katalanska köket är en läcker blandning av arv, råvaror, tradition, kreativitet och innovation. Alla dessa saker, tillsammans med en oändlig kärlek för mat skapar en av världens starkaste restaurangscener.

Se gastronomi här:

 

Fler resmål

Nyfiken på fler Padelresor?

Se fler padelresor >>

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs