Skip to main content

Griffen SPA Bornholm

Lyxläger på Bornholm!

Om ni önskar kombinationen av bra boende och god mat med ert träningsläger är detta paketet för er! Där ni även har tillgång till 1000 kvm stort spa och wellnessområde! Paketet inkluderar färja t/r Ystad - Rønne inkl. bil.
 

Boende

Boende

Lyxboende på Bornholm

Griffen Spa Hotel blev totalrenoverat och öppnade upp 1 Maj 2017. Hotellet är beläget centralt i Rønne och har fantastisk utsikt över Östersjön. Hotellet är känt för väldigt god mat men främst är det känt för sin SPA avdelning som är 1000 kvm stort och där det bland annat finns inomhus- och utomhuspooler både varma och kalla, samt bastu och bubbelbad.
 

Om resmålet

Om resmålet

Vackra Bornholm

Griffen SPA Hotel ligger ca 1km ifrån färjeterminalen i Rønne.
Rønne är med sina cirka 15000 invånare Bornholms största stad. Följdaktligen bor ungefär en tredjedel av öns befolkning i ”huvudstaden”, som räknar sina anor från 1200-talet, då den växte fram ur ett fiskeläge vid en naturhamn mellan två rev. Namnet Rönne kom i allmänt bruk först under mitten av 1600-talet. Den latinska formen var Rothna, troligen en avledning av det danska ordet rådden och namnet bör ha betecknat det sumpartade låglandsområdet nedanför strandbackarna.

Träning

Naturgräs

3st träningspass á 1,5 timme är inkluderat i paketet. Givetvis möjligt att lägga till eller dra ifrån träningspass efter ert önskemål.
Träningspassen sker på naturgräs i Rønne.
 

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs