Skip to main content

Berlin Nordufer

Träning på utmärkta planer! 

I västra delarna av Berlin finns möjlighet till träning på två utmärkta träningsanläggningar. Den ena tillhör Hertha BSCs ungdomsakademi och den andra tillhör BSC Rehberge, båda med konst- och naturgräsplaner. Bägge anläggningarna erbjuder omklädningsmöjligheter och ligger på cirka 10 minuters promenadavstånd från boendet. På boendet har ni gratis Wi-Fi och tillgång till grillplats, pingisbord och tv-rum för ledig tid. I närheten finns även ett utomhusbad, inomhusbad och den natursköna parken Rehberge. In till centrala Berlin tar ni er enkelt med kollektivtrafik. Vill ni passa på att se någon av Hertha Berlins hemmamatcher hjälper vi gärna till med matchbiljetter.

Boende

Utsikt över vackra Plötzensee

Centralt beläget vandrarhem i Berlin. Vandrarhemmet ligger precis vid den vackra Plötzensee. I närheten finns en utomhuspool, en inomhuspool och nöjesparken Rehberge. Vandrarhemmet är lätt att nå med kollektivtrafik från de centrala delarna av Berlin.

Om resmålet

Berlin drömmen

Berlin, som är Tysklands huvudstad, är fylld med fantastiska parker, sevärdheter som man måste ha sett minst en gång i livet, till exempel Berlinmuren och Brandenburger Tor.

Träning

Naturgräs & konstgräs

Träningen sker på olika anläggningar i närheten, med tillgång för att träna på både naturgräs och konstgräsplan.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs