Skip to main content

Köpenhamn

Storstaden Köpenhamn! 

Önskar ni ett centralt boende i Köpenhamn i kombination med utmärkta träningsförhållande har vi ett bra alternativ i Danhostel Copenhagen City. Danhostel är ett extremt populärt vandrarhem tack vare sitt centrala läge. Här bor ni några stenkast från Rådhusplatsen och Ströget. Ett utmärkt alternativ för er som prioriterar stadsliv före gångavstånd till fotbollsplanerna. All träning sker på de vårtidiga planerna på Ishöj Idrottscenter. Ni tar er till planerna i Ishöj antingen med egna bilar eller med kollektivtrafik (tåg eller buss.) Måltider:Frukost serveras på boendet. Lunch och middag serveras på restaurang Wiufs på Ishöj Idrottscenter

Med tanke på hög efterfrågan rekommenderar vi bokning med god framförhållning.

Boende

Centalt boende

Danhostel Copenhagen City är ett centralt beläget vandrarhem med 15 våningar och 192 rum. Promenadavstånd till Rådhusplatsen och Ströget .

Om resmålet

Mäktiga Köpenhamn

Köpenhamn är den stad i Skandinavien som besöks av flest utländska turister. Atmosfären är både internationell, kontinental och samtidigt nordisk. Staden erbjuder både det inhemska och det utländska, både det gamla och det nya. Detta gör Köpenhamn till en stad för alla. Är inte vädret lämpat för en dag i parken eller i Nyhavn har Köpenhamn ett otroligt stort utbud av inomhusaktiviteter i form av museer, utställningar, konserter och restauranger. Många av Köpenamns sevärdheter och aktiviteter är dock koncentrerade till stadens kärna. Promenader mellan de olika platserna kan vara en upplevelse i sig. 

Träning

Naturgräs & konstgräs

All träning sker på Ishøj idrottscenter, som ligger ca. 15 km. från ert boende.
Detta är ett av Köpenhamns största fotbollsområde och här finns tillgång till naturgräs och konstgräsplaner.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs