Skip to main content

Weissenhäuser Strand

Kundfavoriten i Tyskland! 

Weissenhäuser Strand, strax utanför Kiel, lockar med god tysk mat, bekvämt boende i fullt utrustade lägenheter, utmärkta träningsförhållanden och ett fantastiskt utbud av nöjen.På anläggningen finns massor av affärer och aktiviteter.

Weissenhäuser Strand är en av Tysklands största och roligaste semesteranläggningar -här finns aktiviteter för alla åldrar. Ett interaktivt djungelland med 6000 m2 äventyr – allt uppbyggt på djungeltema med gröna växter och djungeldjur, klättervulkan, 4D biograf, akvarier och terrarier. Här finns även Aqua Erlebniswelt – för de som älskar badäventyr, ett subtropiskt vattenparadis med massor av hissnande attraktioner. På Weissenhäuser Strand bor man i lägenheter eller hotellrum med Östersjön och stranden alldeles utanför dörren och omgiven av ett vackert naturlandskap. 

Boende

Tropiskt paradis

Fem mil från Kiel, ute vid havet, ligger Weissenhäuser Strand som är en av Tysklands största och roligaste semesteranläggningar - här finns aktiviteter för alla åldrar. Ett interaktivt djungelland med 6000 m2 äventyr – allt uppbyggt på djungeltema med gröna växter och djungeldjur, klättervulkan, 4D biograf, akvarier och terrarier. Här finns även Aqua Erlebniswelt – för de som älskar badäventyr, ett subtropiskt vattenparadis med massor av hissnande attraktioner.På Weissenhäuser Strand bor man i lägenheter med Östersjön och stranden alldeles utanför dörren och omgiven av ett vackert naturlandskap. 

Om resmålet

Småstadslugn

Weissenhäuser Strand är ett samhälle och turistort vid Östersjön i Schleswig-Holstein, Tyskland. Weissenhäuser Strand är belägen på halvön Wagrien som tillhör kommunen Wangels. Samhället ligger nära Kiel, Lübeck och Travemünde.

Träning

Naturgräs

Träningen sker på två naturgräsplaner som ligger ca 3 km från ert boende.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs