Skip to main content

Golf - Destinationer - Polen

Spela sommargolf på nära håll. Polen är modernt, prisvärt och intressant. Ta båten eller flyget till Gdansk och spela högklassig golf på gröna intressanta banor. 

Sand Valley - Polen

4 dagar från 4 475:-

Prisvärda golfresor till Polen. Bo i Sand Valleys moderna villor i pittoreska Warminsk-Mazurkie-regionen med golfspel på böljande greener. Läs mer här! En prisvärd och avkopplande weekend i natursköna omgivningar - Sand Valley är en modern golfanläggningen belägen i pittoreska Warminsk-Mazurskie-regionen, ca en timme sydöst om Gdansk och Ddynia. Här bor ni riktigt bra och med gott om plats i nybyggda och moderna villor som har 4,6,8 och 12 bäddar. Alla med fullt utrustat kök, sängli...Läs mer >>

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs