Skip to main content

Los Alcázares - Mar Menor lägenheter 1 vecka

Lägenhetsboende & tillgång till 5 olika Nicklausbanor 

Mar Menor en timme söder om Alicante är en utav våra mest populära och prisvärda destinationer. Boende sker i välutrustade, moderna och ljusa lägenheter som alla har fullt utrustat kök och stor balkong. Utanför dörren finner ni golfbanan Mar Menor som kan kompletteras med spel på någon av de andra fyra närliggande Jack Nicklaus-banorna. Flera restauranger, pubar, supermarmarker och SPA finns på gångavstånd från ert boende. Förvänta er kvalitet på både boende och golf på denna gemytliga och bekväma golfanläggning.

 

 

Boende

Boende

Modernt inredda

Lägenheterna på Mar Menor är modernt inredda, genomgående ljusa och här finns alltid en större balkong. Vi kan inte garantera vilket väderstreck ni får balkongen åt men vi kan notera önskemål till hotellet. Oavsett läge så finns det alltid lugna grönområden utanför dörren om man vill jaga solen hela dagen. I lägenheterna finns ett fullt utrustat kök, helkaklat badrum till varje sovrum varav ett med badkar, stort vardagsrum med soffa, bord och tv samt luftkonditionering, värme och Wifi. Är man fler än två som reser kan man med fördel boka en lägenhet med två sovrum så att alla i sällskapet hamnar under samma tak. 

Gångavstånd till allt

Från samtliga lägenheter är det promenadavstånd till anläggningens centrala delar som bland annat inrymmer restauranger, golfbaren, butik och reception. Parkering för er hyrbil finns direkt utanför lägenheterna.

Hyrbil/transfer

Hyrbil

I detta golfpaket till Mar Menor ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Är ni en grupp på 6 resenärer eller fler kan transfer vara ett alternativ till hyrbil. Be oss om en offert vid intresse.

Golf

Golf

I detta paket ingår 5 x 18 hål som fördelas efter önskemål på banorna nedan. Vi förbokar era starttider.

Mar Menor

Mar Menor är en öppen, snäll och flack banan som sträcker sig igenom Mar Menor Golf Resorts område. Som vanligt på Jack Nicklausbanorna kommer ni få uppleva vältrimmade fairways, snabba greener en del djupa bunkrar att passera samt några icke allt för besvärande vattenhinder. Banan är lätt att promenera runt och passar utmärkt som en hemmabana under er vistelse i området. Efter avslutad runda hamnar man lätt i golfbaren ett tjugotal meter från flaggan på 18:e green.

El Valle

El Valle är en tuffare uppgift för del flesta golfare i jämförelse med exempelvis Mar Menor. Här gäller det att vara vän med sin driver eller spela ett säkrare kort. Håll er på fairway och undvik en allt för grov slice eller hook. Wastearea kantar de relativt tajta fairways runt banan. Eftersom det är Mr Nicklaus som skapat banan är det en varierande design som möter er, med strategiskt placerade bunkrar. Banan har en del lutningar och en del kan säkerligen föredra golfbil på El Valle, framförallt varma dagar. Efter rundan kan en kall dryck och en välsmakande hamburgesa med fördel avnjutas vid klubbhustes terrass. Från Mar Menor är det ca tjugo minuters körtid. Europatourkvalbanan El Valle rekommenderas varmt.

Hacienda Riquelme

Hacienda Riquelme böljar fram på Costa Calidas slätter med sin mycket breda fairways, sjöar och utmanande greener. Just greenerna kanske kommer vara det mest bestående minnet eller menet efter er runda här då de är eleverade och för vissa irriterande men för alla utmanande och ondulerande. Hacienda bör dock vara en mycket trevlig upplevelse oavsett din erfarenhet på golfbanan. Långslående spelare kan utmana och alla spelare kan ta sig fram med ett strategiskt spel mot green men vi flaggar också för att låta bli de väldigt djupa bunkrarna. Ja, Hacienda Riquelme är en utmanande, unik och rolig golfbana och uppfattas säkerligen en hel del efter dagsformen på den som håller i klubborna. Golfbil är inget måste om man inte har medicinska skäl eller besöker banan under de mer varma månaderna maj, september och oktober. Körtid från Mar Menor är ca tjugo minuter.

Saurines

Saurines karaktär är ökenbana. Här ligger välskötta ondulerande fairways och greener utplacerade bland ökendyner. Kontrollera att du har en wedge med i bagen innan ni tar er till banan, den kan komma till pass på Saurines. En större sjö vid nionde och artonde hålet garanterar en spännande final på er runda på denna banan med lite annorlunda omgivningar. Saurines brukar få bra respons av våra gäster oavsett om det är erfarna eller mindre erfarna golfare på resa. Körtid ca tjugo minuter.

La Torre

La Torre är den kortaste av Jack Nicklausbanorna och mäter enbart 5403 meter från vit tee. Det betyder dock inte att den garanterat är den enklaste. Spelar ni från vit tee krävs ett planerat och genomtänkt slag för perfektion. Sex av hålen kantas av vatten och de flesta hål av storslagna bunkrar. Taktik och teknik är ledord att ta med sig till La Torre som inte bör missas. Avståndet är ca tjugo minuters bilfärd.

Alhama Signature

Alhama Signature är som namnet berättar personligen designad och signerad av Jack Nicklaus. Banan ligger snyggt integrerade i lanskapet ca 45 minuters bilfärd från Mar Menor och de som tar sig hit anser allt som oftast att resan var väl värd besväret.  Breda fairways slingrar sig genom och förbi fem större sjöar och 116 bunkrar och greenerna är extremt snabba. Alhama kommer med sin välplanerade design kräva välplanerade slag och goda taktiska funderingar av sina besökare. Många erfarna golfare anser att Alhama Signature är en av de bästa banorna i Spanien och ett absolut guldkorn på Costa Calida/Costa Blanca. Räkna med ca 45 minuters bilfärd enkel väg.

Om resmålet

Ljusa och moderna lägenheterna

Mar Menor är ett riktigt trevlig paket för er som vill spela golf på flera kvalitativa golfbanor under samma vecka. Här väljer ni nämligen spel på någon av alla de Jack Nicklaus-banor som ligger nära hotellet, varav Mar Menor slingrar sig förbi ert boende. Restauranger, bar, supermarket och SPA finns på gångasvtånd från de ljusa och moderna lägenheterna som ni bor i. Naturligtvis finns även bra övningsområde för er som vill fortsätta nöta efter dagens golfrunda. Med andra ord är Mar Menor en bekväm och smidig destination där ni finner allt som golresan hör till på ett och samma ställe.

The strip

Vill man ändå söka sig utanför hotellområdet så finner ni det man kallar "the strip", en gata med flera restauranger och barer precis utanför infarten till Mar Menor. Räcker inte utbudet här är en kort taxiresa till Los Alcazares inte lång, det tar ca fem minuter från hotellets reception till byns strandpromenad.

Golf på hemmabanan

Golf spelar ni på hemmabanan och ytterligare banor inom tjugo minuters köravstånd. El Valle har meriter som Europatourkvalbana, Hacienda Riquelme är en utmaning och La Torre och Suarines har sin speciella karraktär. Variation är att vänta. De som är rutinerade golfare i området tycker även att resan till Alhama Signature som tar ca 45 minuter är väl värd, detta är ett riktigt guldkorn som rankas högt bland banorna i Spanien.

Ett eller två sovrum

På Mar Menor kan ni bo i lägenheter med ett eller två sovrum, priserna blir något lägre ju fler ni är som bor i lägenheterna. Be oss om en offert om ni är fler än två som reser då detta paketpris är baserat på två resenärer.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs