Skip to main content

Los Alcázares - Mar Menor lägenheter 1 vecka

Lägenhetsboende & tillgång till 5 olika Nicklausbanor 

Mar Menor en timme söder om Alicante är en utav våra mest populära och prisvärda destinationer. Boende sker i välutrustade, moderna och ljusa lägenheter som alla har fullt utrustat kök och stor balkong. Utanför dörren finner ni golfbanan Mar Menor som kan kompletteras med spel på någon av de andra fyra närliggande Jack Nicklaus-banorna. Flera restauranger, pubar, supermarmarker och SPA finns på gångavstånd från ert boende. Förvänta er kvalitet på både boende och golf på denna gemytliga och bekväma golfanläggning.

 

 

Boende

Boende

Modernt inredda

Lägenheterna på Mar Menor är modernt inredda, genomgående ljusa och här finns alltid en större balkong. Vi kan inte garantera vilket väderstreck ni får balkongen åt men vi kan notera önskemål till hotellet. Oavsett läge så finns det alltid lugna grönområden utanför dörren om man vill jaga solen hela dagen. I lägenheterna finns ett fullt utrustat kök, helkaklat badrum till varje sovrum varav ett med badkar, stort vardagsrum med soffa, bord och tv samt luftkonditionering, värme och Wifi. Är man fler än två som reser kan man med fördel boka en lägenhet med två sovrum så att alla i sällskapet hamnar under samma tak. 

Gångavstånd till allt

Från samtliga lägenheter är det promenadavstånd till anläggningens centrala delar som bland annat inrymmer restauranger, golfbaren, butik och reception. Parkering för er hyrbil finns direkt utanför lägenheterna.

Hyrbil/transfer

Hyrbil

I detta golfpaket till Mar Menor ingår hyrbil med fria mil, full försäkring och extra förare.

Ni betalar med andra ord inget extra på plats utöver bensinen ni förbrukar och eventuell extra utrustningar som ni vill lägga till. Vid full försäkring reserveras heller ingen deposition av hyrbilsbolagen på plats.

Bilens storlek är anpassad efter antalet resenärer och hänsyn till bagage och golfbagar.
Vid 1 - 2 personer bokas en 5-dörrars Ford Fiesta/Seat Ibiza/liknande
Vid 3 - 4 personer bokas en Renault Kangoo/CitroenBerlingo/liknande
Vid 5 - 6 personer bokas en Fiat Scudo/liknande
Vid 7 eller fler resenärer bokas två hyrbilar.

Är ni en grupp på 6 resenärer eller fler kan transfer vara ett alternativ till hyrbil. Be oss om en offert vid intresse.

Golf

Golf

I detta paket ingår 5 x 18 hål som fördelas efter önskemål på banorna nedan. Vi förbokar era starttider.

Mar Menor

Mar Menor är en öppen, snäll och flack banan som sträcker sig igenom Mar Menor Golf Resorts område. Som vanligt på Jack Nicklausbanorna kommer ni få uppleva vältrimmade fairways, snabba greener en del djupa bunkrar att passera samt några icke allt för besvärande vattenhinder. Banan är lätt att promenera runt och passar utmärkt som en hemmabana under er vistelse i området. Efter avslutad runda hamnar man lätt i golfbaren ett tjugotal meter från flaggan på 18:e green.

Saurines

Saurines karaktär är ökenbana. Här ligger välskötta ondulerande fairways och greener utplacerade bland ökendyner. Kontrollera att du har en wedge med i bagen innan ni tar er till banan, den kan komma till pass på Saurines. En större sjö vid nionde och artonde hålet garanterar en spännande final på er runda på denna banan med lite annorlunda omgivningar. Saurines brukar få bra respons av våra gäster oavsett om det är erfarna eller mindre erfarna golfare på resa. Körtid ca tjugo minuter.

Hacienda del Alamo 

Hacienda del Álamo Golfbana sträcker sig över imponerande 6 000 meter och är känd som den längsta golfbanan i sydöstra Spanien. Dess vyer och omgivande skönhet gör den till en central aktivitet på orten, både för sport och socialt umgänge. Den erbjuder en avslappnad atmosfär som gör att du kan njuta av timmar av golf i harmoni med den omgivande naturen.

 

Om resmålet

Ljusa och moderna lägenheterna

Mar Menor är ett riktigt trevlig paket för er som vill spela golf på flera kvalitativa golfbanor under samma vecka. Här väljer ni nämligen spel på någon av alla de Jack Nicklaus-banor som ligger nära hotellet, varav Mar Menor slingrar sig förbi ert boende. Restauranger, bar, supermarket och SPA finns på gångasvtånd från de ljusa och moderna lägenheterna som ni bor i. Naturligtvis finns även bra övningsområde för er som vill fortsätta nöta efter dagens golfrunda. Med andra ord är Mar Menor en bekväm och smidig destination där ni finner allt som golresan hör till på ett och samma ställe.

The strip

Vill man ändå söka sig utanför hotellområdet så finner ni det man kallar "the strip", en gata med flera restauranger och barer precis utanför infarten till Mar Menor. Räcker inte utbudet här är en kort taxiresa till Los Alcazares inte lång, det tar ca fem minuter från hotellets reception till byns strandpromenad.

Golf på hemmabanan

Golf spelar ni på hemmabanan och ytterligare banor inom tjugo minuters köravstånd. El Valle har meriter som Europatourkvalbana, Hacienda Riquelme är en utmaning och La Torre och Suarines har sin speciella karraktär. Variation är att vänta. De som är rutinerade golfare i området tycker även att resan till Alhama Signature som tar ca 45 minuter är väl värd, detta är ett riktigt guldkorn som rankas högt bland banorna i Spanien.

Ett eller två sovrum

På Mar Menor kan ni bo i lägenheter med ett eller två sovrum, priserna blir något lägre ju fler ni är som bor i lägenheterna. Be oss om en offert om ni är fler än två som reser då detta paketpris är baserat på två resenärer.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs