Skip to main content

Mallorca - Hotel Cabau Aquasol

Prisvärt läger på Mallorca!

En av Mallorcas största pärlor är utan tvekan Palmanova. Här finns ett rikt utbud av shopping, restauranger och nöjen. Bra träningsmöjligheter i en fin miljö. Hit finns dessutom utmärkta möjligheter att hitta "lågprisflyg" från Sverige.

Boende

Nära till allt

Boende på 3* hotell Cabau Aquasol, som är centralt beläget i Palma Nova. Här finns utomhuspool, restaurang, bar, café, aktiviteter som biljard och bortdennis. Möjlighet för tvättservice samt gångavstånd till stranden och planer.

 

Destination

Kända stränder

Palma Nova är en av Mallorcas mest kända badorter. Här finns flera fina sandstränder och en lång strandpromenad som leder ända bort till den bar- och nöjestäta grannorten Magaluf. Palma Nova ligger på Mallorcas sydkust, bara 15 km från storstaden Palma.

Träning

Konstgräs

All träning sker på konstgräsplan som ligger ca. 750 meter från ert boende.

Karta

 • Om Here We Go
  Here We Go grundades 1995 och är idag en av landets ledande sportresearrangörer.
  Vi är proffs på Golfresor, Fotbollsresor, Träningsläger för fotbollsklubbar & andra sporter, Fotbollscuper, Träningsresor och mycket mer.

  Resevillkor

  Resegaranti hos Kammarkollegiet. Se mer & kontrollera här!
 • Högsta kreditvärdighet
  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
 • Betalningsmetoder
  Master CardVisaHandelsbankenSwedbankSEBNordea


  iagto
 • Säker betalning
  Verified by VISAMasterCard SecureCodeNortonDibs